Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Dubbla köpta hcp

Fin vinst på reken igår när Pistons faktiskt leder ganska länge mot Wizards men det är tillslut hemmalaget som vinner med 4 poäng och det är ju helt okej för oss som hade Pistons +11.

I den senare matchen gör Warriors sitt och får revansch när man vinner med 8 poäng mot Pelicans trots att deras superduo under korgen langade i 70 poäng tillsammans. 8 poäng seger räcker ju för vårat spel på -3.5.

Lördagens utbud ser högintressant ut enligt mig och utöver mina 2 rekar så kommer jag också att lägga in en hel del i mitt sheet.

Ni som är intresserade av dom extra spelen som jag inte skriver motivering för kommer hitta alla dom under säsongen detta sheetet: https://www.sharps.se/spreadsheet/nba2017-2018

Jag tycker att dagens bästa spel är så starkt så att jag kommer använda det i båda mina rekar idag. Ni som sätter hjärtat i halsgropen av en sån här risk/reward fördelning ska givetvis spela på ett sätt som ni själva känner er bekväma med. Jag personligen har inga problem med lite extrapengar på vissa matcher så därför kör jag på som jag brukar.

Så här blir det idag:


Spel Nr1:

Spurs -5.5 @ 1.41
Raptors -3.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.05 @ bet365 (bet365's flervalsbonus inräknad i oddset)


Motivering:

Ni som läste min genomgång inför säsongen förstår hur givet spelet är på Spurs i denna matchen då jag anser att Spurs är lite bortglömda bland alla stjärnor i West då jag anser att man förmodligen är näst bästa laget i West efter Warriors. Samtidigt så anser jag att Bulls är ligans klart sämsta lag.

Dessa lagens första matcher stärkte bara den bilden jag hade på förhand.

Spurs vann en lurig match i premiärenmot starka Wolves med 107-99 och man har nu haft 2 vilodagar vilket alltid är bra för Spurs och coach Popovich som är rädd för att slita ut spelarna.

Bulls hade som väntat inte en chans i premiären mot Raptors utan det blev stor förlust med 100-117. Man har haft 1 dag mindre vila än Spurs till denna matchen vilket kan ha en liten inverkan men det är absolut inte det tongivande som leder till spelet.

Det är kort och gott så att Spurs är ett otroligt mycket bättre lag än Bulls och så här i inledningen på säsongen är bolagen ofta lite "försiktiga" med sina linor eftersom man inte vet exakt var lagen står.

Jag brukar inte vara rädd för att ta ställning tidigt på säsongen då jag litar på att mina analyser fortsatt är lönsamma vilket gör att jag anser att denna linan är en gåva.

Spurs är ett av ligans absolut bästa lag men hamnar lite i skymundan av alla stjärnvärvningar i West denna säsongen. Bulls är otroligt klena nu, framförallt när man saknar LaVine men även Mirotic som på träning blev nerslagen av Portis som också han saknas. Det är 3 spelare som absolut skulle kunna starta i detta klena Bulls och när ett redan dåligt lag saknar 3 okej spelare så är det ruskigt klent.

Eftersom Spurs är utvilade så lär vi få se dom väl förberedda och en riktigt bra prestation från deras sida vilket bör innebära att dom har mycket goda chanser att vinna matchen med minst 10 poäng. Skulle saker gå snett så kan spelet ändå sitta för vi köper ner linan så lågt som till -5.5 som känns riktigt starkt!


-----------------------------------------------------

76ers är bättre i år men har nu inlett med 2 förluster och igår förlorade man som favorit på hemmaplan mot Celtics. Det innebär att man nu är B2B + resa i benen vilket gör att man är slitna, mer nu än annars eftersom lagen inte är i bra fysisk form så här tidigt på säsongen. 76ers väljer också att vila en av sina mest tongivande spelare till denna matchen då Joel Embiid inte ska spela eftersom han har en tuff skadehistorik och man vill inte riskera något med honom.

Raptors inledde med storseger i premiären och har sedan dess kunnat stanna hemma i Toronto för att göra sig redo för match 2 som också den är på hemmaplan. Raptors är också lite undevärderade enligt mig då många ser förbi laget trots att det är samma stomme som varit ett topplag i East senaste säsongerna. Jag tycker det känns aningen orättvist och nu när Celtics åkt på en tung skada så skulle jag inte alls bli förvånad om det är Raptors som slutar 2:a i East.

Raptors har dominerat denna matchupen senaste säsongerna då man vunnit 15 av 16 möten med 76ers över dom senaste 4 säsongerna.

Jag tycker mycket talar för att Raptors kommer vinna denna matchen komfortabelt. Att Embiid saknas i 76ers är ett stort avbräck och att man är B2B + resa i benen är också det en stor faktor eftersom Raptors är utvilat.

Klass, ork och hemmaplansfördel för Raptors gör att jag tror dom vinner denna matchen enkelt och linan känns för låg. När vi då köper ner den till låga -3.5 så känns spelet riktigt starkt!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Dubbla köpta hcp

  • Postad:
    21 okt 2017
    20:15
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 1
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,05
  • Bet365
  • Datum:
    22 okt 2017
    01:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td