Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Over + ML

Formen på rekarna är riktigt grym för stunden då jag sedan comebacken haft rätt på 8 av 9 spel (2 push också). Totalt ger det rätt på 16 av 17 spelval över senaste veckorna och det ska vi såklart göra allt för att hålla uppe framöver också.

Gårdagens 2 rekar slutade båda med enkla vinster.

Spurs kommer väl inte riktigt upp till normal nivå men har ändå inga problem att vinna enkelt med 10 poäng mot usla Bulls och det räcker ju gott och väl för spelet på -5.5.

Raptors krossar 76ers som jag trodde. Vinsten blev med hela 34 poäng för Raptors och 76ers hade inte energin som krävdes för att matcha tuffa Raptors precis som jag skrev om och spelet på -3.5 var ju aldrig i fara här.

Detsamma gällde för Mavericks som inte heller dom var nära i matchen mot Rockets. Houston avgör nästan direkt när man går ifrån till 13 poäng ledning redan efter 1Q. I halvtid var ledningen 23 poäng och efter 3Q var den så stor som 34 poäng innan man sedan slog av på takten och Mavericks kom tillbaka en del i slutet. Segermarginalen blev tillslut 16 poäng vilket är dubbelt så mycket som vi behövde för spelet på -7.5.

Söndagar innebär NFL och det är inte så många matcher i NBA ikväll av den anledningen.

Jag väljer idag att reka ett spel från NFL vilket blir följande:



Spel Nr1:

Rams - Cardinals = OVER 38.5 @ 1.38
Titans ML @ 1.41

Totalt odds: 1.95 @ unibet

Insats: 7 Units


Motivering:

Matchen mellan Rams och Cardinals spelas i London så det finns ingen hemmaplansfördel i denna matchen. Jag tycker att överspelet känns som det mest intressanta i denna matcupen, framförallt när man kan köpa ner linan under 40 poäng.

Rams är faktiskt det laget som snittar mest poäng framåt per match, hela 29.8 poäng per match framåt. Det är ett helt annat Rams vi ser denna säsongen med nya coachen som släpper lös spelarna offensivt på ett annat sätt och det har varit väldigt lyckosamt då laget är 4-2 denna säsongen och leder sin division. Gurley har varit en av ligans bästa RB så här långt och han är tillbaka rejält efter oväntat klen fjolårssäsong. Goff som QB har äntligen fått visa vilken nivå han kan hålla om han bara får en coach som maximerar hans möjligheter.

Rams har tidigare år varit ett lag med klen offensiv och stark defensiv men det är det totalt omvända i år med nya coachen då laget snittar 52.8 poäng per match och öser in poäng framåt. När man stötte på Seahawks tuffa defensiv så blev det lite problem för 2 veckor sedan men man studsade tillbaka direkt senast med 27 poäng i matchen mot Jaguars tuffa försvar.


Cardinals led länge av skadan på ligans bästa RB David Johnson i vecka 1 då man efter det inte hade något springspel alls att tala om vilket gjorde det ganska lätt för motståndarlagen. På Cardinals inledande 5 matcher hade man ingen spelare som sprang för mer än 44 yards i någon match och snittet på bästa RB i dessa matcherna låg på 28.4 yards per match vilket är katastrofalt.

Allt detta kan Cardinals lägga bakom sig efter förra matchen eftersom man inför denna värvade en av ligans bästa RB's genom tiderna i form av Adrian Peterson som aldrig fick chansen i Saints.

Peterson vill ha bollen mycket och bara nöta sönder motståndarförsvaret och då räcker det såklart inte att få 5 gånger per match som han fick i Saints. I debuten för Cardinals så fick vi se vilken kapacitet Peterson har när han sprang för 136 yards på 26 försök och 2 touchdowns på det.

Med ett bra springspel så blir allt annat så mycket lättare då försvaret måste lägga stor fokus på att försöka stoppa Peterson. Cardinals QB Palmer hade en trevlig afton då han hittade rätt med 81.8% av sina passar i senaste matchen från att på dom inledande 5 matcherna haft lägre än 60% i passar som gick fram till mottagarna.

Cardinals fick till hela 38 poäng i senaste matchen och eftersom att man hade en hel del tur under den tunga perioden inledningsvis då man vann 2 matcher i OT så är man fullt med i matchen fortfarande med sitt 3-3 record.

Cardinals försvar har inte varit bra denna säsongen då man släpper till 26.3 poäng per match men nu har man äntligen hittat offensiven som kan kompensera det.

Rams har ligans bästa offensiv sett till antal gjorda poäng per match och Cardinals offensiv är sylvass nu med Peterson i laget. Båda lagen har försvar som inte spelar på högsta nivå. Därför tror jag det är mycket goda chanser att denna linan klaras då båda lagen bör kunna nå 20 poäng vardera i denna matchen!


---------------------------------------------------------


Lagen i NFL står ofta och faller med sin QB vilket är väldigt tydligt i båda dessa lagens fall.

Titans har en mycket duktig QB i Mariota som leder sitt lag på ett väldigt bra sätt offensivt då han inte bara passar bollen bra utan han kan också springa själv väldigt mycket. I dom 4 matcherna som Mariota kunnat spela hela matchen så har Titans snittat över 30 poäng framåt och vunnit 3 av 4 matcher. Senaste 3 matcherna där Mariota spelat hela matchen har samtliga varit segrar och snittet är höga 35.3 poäng framåt i dessa. Dom 2 matcherna där Mariota inte kunnat spela hela matchen, han utgick skadad mot Texans och missade sedan matchen efter mot Dolphins, så har Titans endast gjort 10 och 14 poäng samt förlorat båda.

Ja, Mariota spelar idag vilket såklart är otroligt viktigt för Titans. Man hade också vissa frågetecken för RB Murray men han ska också spela idag vilket också det är ett stort plus.

Offensiven är riktigt bra för Titans när Mariota spelar men defensiven har varit oväntat klen denna säsongen.


Då passar det ju utmärkt att idag möta usla Browns som är 0-6 denna säsongen och har en av ligans sämsta offensiver då Browns endast producerar 15.7 poäng framåt per match i snitt.

QBn är viktig i NFL, fråga bara Browns som sökt efter en duglig QB i snart 20 år nu och man börjar närma sig 30 olika QB's under 2000-talet vilket såklart är långt ifrån optimalt.

Även denna säsongen är det kaotiskt bland Browns QB's. Man draftade DeShone Kizer som skulle starta. Han var usel och hade problem med migrän, eller så mådde han bara dåligt av att förstöra sin karriär i usla Browns. Kizers dåliga spel ledde till att han petades flera gånger om och nu senast så startade man med Hogan istället men det blev ingen större skillnad i 17-33 förlusten mot Texans. Hogan fick inte till det så nu går man tillbaka till Kizers som man för 1 vecka sedan inte alls trodde på. Ja, som ni ser så är det minst sagt rörigt och det är lite som att välja mellan pest eller kolera här eftersom varken Kizers eller Hogan har visat sig speciellt bra.

Clevelands försvar är också det uselt så det finns inte mycket att gilla i det här laget och allt är väl som vanligt för Browns som varit otroligt dåliga i många år nu.

Titans med Mariota i spetsen klassas som ett lag som kan utmana dom allra bästa denna säsongen och Browns är ligans sämsta lag så jag tror Titans ska kunna vinna denna matchen mycket enkelt!


BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Amerikansk Fotboll

Parlay – Over + ML

  • Postad:
    22 okt 2017
    12:33
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,95
  • Unibet
  • Datum:
    22 okt 2017
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td