Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tottenham – West Ham

Snart dags för ligacupen igen!

Tottenham går in i ett väldigt hektiskt schema nu och jag tror att man prioriterar bort denna matchen. På 16 dagar så ska man spela 5 matcher och lagen man möter i dessa matcher är Liverpool, Man Utd och Real Madrid gånger 2(man mötte Real i tisdags borta på bortaplan och fick med sig en poäng) samt ska man då möta West Ham i ligacupen. Tufft spela schema helt klart.

Tottenham dras även med en hel del skavanker vilket bör vara ett ytterligare tecken på att den matchen nedprioriteras och om vi ska vara ärliga så är ligacupen ingen tävling som lagen satsar på. Speciellt inte såhär tidigt inpå säsongen, det hade varit en annan grej om det var längre fram i tävlingen.

West Ham bör dock lägga allt sitt krut på denna matchen. Slaven Billic framtid i West Ham är något osäker och han skulle må väldigt bra av ett bra resultat här. Man möter Brighton hemma på fredagen innan så man har gott om vila och det ger en möjlighet till att verkligen fokusera på denna matchen. Man har även ett väldigt bra skadeläge som det ser ut nu så är alla tillgängliga(kan ändras under fredagsmatchen). Jag ska även lägga till att jag tycker att deras form är stigande.

Självklart ska Tottenham normalt sätt vinna den matchen med ett par bollar men med tanke på det tighta schemat så har jag väldigt svårt att detta.

Jag har spelat West Ham +1.5 samt att man ska vinna matchen till 7.59
Fotboll

Tottenham – West Ham

 • Datum:
  25 okt 2017
  21:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Ligacup
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Ace 2017-10-25 23:25

Tackar, gillade ditt resonemang i reken. Såg tufft ut i halvtid men löste sig ju fint ändå.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
 • Testa vår nya chat!
  0 användare online just nu