Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Hcp + Over

Även senaste reken slutade med vinst! Formen har varit riktigt fin nu senaste veckorna vilket såklart är riktigt härligt.

Senast så var det Warriors -6.5 som inte hade några större problem att täcka linan när man vinner med 30 poäng mot Mavericks.

Jag ansåg också att Wizards var bättre än Nuggets och således felaktig underdog vilket visade sig stämma iaf i denna matchen. Wizards +9 hade vi när dom till och med vinner matchen med 5 poäng så även denna satt mycket enkelt.

Idag väljer jag en parlay med spel från NFL och NBA då jag tycker detta är dagens två starkaste kort.


Spel Nr1:

Dolphins +7.5 @ 1.43
Blazers - Clippers = OVER 203.5 @ 1.42

Totalt odds: 2.03 @ unibet

Insats: 9 Units


Motivering:

Vecka 8 inleds som alla veckor i NFL med match natten till fredag svensk tid och jag tycker vi har en match där vi har fel favorit denna gången.

Dolphins har ett imponerande 4-2 record denna säsongen och nu har man radat upp 3 raka segrar vilket gör att man är bra med efter snart halva matcherna spelade. En seger mot Ravens känns väldigt viktig då detta förmodligen är den lättaste matchen man har kvar denna säsongen.

Segern borta mot Falcons i vecka 6 var otroligt imponerande när man totalt vände matchen i andra halvlek och i vanlig ordning så var det Dolphins defense som steppade upp och vände matchen då man stängde ner Falcons helt i andra halvlek samtidigt som offensiven hittade rätt. Innan det hade man slagit tuffa Titans på hemmaplan och nu senast blev det seger mot Jets som ändå är lite luriga denna säsongen.

När jag skrev om Dolphins tidigare så sa jag att man fick dras med QB Jay Cutler som många Bears fans blivit gråhåriga över under många säsonger tidigare. Cutler känns knappast som killen som tar Dolphins till nya höjder och trots att man haft ett okej record så här långt denna säsongen så är det väldigt många som anser att man borde låta Matt Moore starta som QB istället då man anser att han är bättre.

I senaste matchen så skadade sig Cutler ungefär halvvägs in vilket gjorde att Moore fick komma in och han gjorde det strålande när han vände ett ganska stort underläge till seger. Således så blev den här förändringen påskyndad av skadan på Cutler och det är som sagt många som tror att Moore är bättre än Cutler och jag är en av dessa.

Dolphins försvar är bland dom bättre i hela ligan denna säsongen och senast var första gången man släppte till mer än 17 poäng i någon match.

Problemet för Dolphins har varit laget offense som inte kommit igång alls med Cutler som QB men nu senast så fick man till hela 31 poäng och nu med Moore som QB inatt så finns det goda möjligheter till förbättring.

Dolphins har en bra RB i Jay Ajayi som inte riktigt kommit igång som väntat än. Lagets receivers är också dom på en ganska bra nivå med stabile Landry i spetsen som har Stills och Parker vid sidan om sig så det är ganska hög klass på dessa. Problemet blir att allt fallerar om man har en QB som inte levererar. Kan inte QB kasta bollen till duktiga WR så kan motståndarnas försvar lägga mer krut på att stoppa springspelet och Ajayi.

Nu låter det kanske nästan som att Moore är en super QB men så är det ju givetvis inte. Han är väl i nivå med Cutler men skillnaden är att han har spelat med Dolphins i många år så han har redan kemi med dom flesta spelarna vilket nya panikvärvningen Cutler saknade.

Mot dagens klena motståndare så har Dolphins mycket goda chanser att vinna matchen om bara Moore spelar lite bättre än Cutler vilket många är säkra på att han klarar av samtidigt som Dolphins försvar spelar som dom gjort hela säsongen.

Motståndarna här är Ravens som är i ganska stora problem. Man inledde med 2 raka segrar och alla började snacka om att stora, starka, stygga Ravens försvaret är tillbaka men sedan har det gått kraftigt utför.

4 förluster senaste 5 matcherna har det blivit och man har släppt till 27.6 poäng per match i snitt över dessa matcherna. Vinsten kom mot ett Raiders som saknade sin stjärn QB så den vinsten fick man nästan gratis.

Problemet för Ravens är att anfallet också det är mycket klent då man endast snittar 18.6 poäng per match framåt. Man har blivit inblandade i en del matcher där det blivit en hel del poäng och det är främst för att försvaret inte kunnat hålla tätt och anfallet har fått gå all in framåt vilket ofta ger lite bonuspoäng när matcherna redan kan vara avgjorda.

Ravens signade sin QB Joe Flacco till ett monsterkontrakt när man gick och vann super bowl väldigt överraskande för några år sedan och egentligen alla kände väl direkt att det var väldigt korkat att lägga så mycket pengar på en QB som egentligen bara kunde bli sämre. Tyvärr har det också blivit så då Flacco inte alls varit bra sedan han började tjäna mycket pengar.

Han har haft stora problem med att kasta interceptions senaste säsongerna och i år har han tagit uselheten till nya nivåer när han hittills på 7 matcher endast kastat 5 TD's men har 8 interceptions och 2 fumbles. Det händer alltså dubbelt så ofta att Flacco själv ger bollen till motståndarna än att han kastar en TD pass vilket är smått otroligt usla siffror. Dom bästa QB's i ligan ligger kring +15 på dessa statsten men Flacco är alltså -5.

Det hela leder till att Flacco rankas som en av ligans sämsta QB's denna säsongen med en QB rating på låga 30.

För Ravens del så är det inte bara problem med Flacco utan resten av offense är också det klent men det styrs ju såklart också till stor del av vad lagets QB gör.

Lagets receiverkår har haft problem denna säsongen. Man chansvärvade Maclin från Chiefs men han har varit skadad och när han väl spelat så har det inte gått speciellt bra. Wallace har inte alls kommit upp till nivå, antagligen till stor del pga Flacco då.

Springspelet för Ravens är i spillror och har inte alls fungerar. Woodhead värvades in och skulle vara ett stort hot som passmottagare på RB positionen men i vanlig ordning så skadade han sig ganska omgående. West skulle vara lagets ledande RB men han har varit skadad och även petad på slutet. Allen fick ta över Woodheads roll och har väl gjort det okej. Eftersom det varit så stora problem på RB positionen så fick man värva in Collins som inte platsade ens i Seahawks underpresterande RB kår och Collins har väl gjort det ok så här långt.

Ravens försvar är uselt för stunden. Flacco är en av ligans sämsta QB och Ravens kan inte luta sig tillbaka mot något stabilt springspel vilket gjort att man förlorar på löpande band senaste veckorna.

Dolphins är i fin form med 3 raka segrar och fick igång offensiven senast med 31 poäng. Laget har nog fått en positiv skjuts av förändringen på QB positionen nu när Moore ska kliva in. Starka reveivers, bra RB och ett urstarkt försvar.

Enligt mig är det klar fördel Dolphins i denna matchupen och jag känner mig riktigt trygg med detta hcp då jag tror det är väldigt små chanser att Ravens vinner denna matchen stort. Jag tror Dolphins vinner ikväll!


---------------------------------------------

Nattens bästa spel från NBA anser jag vara överspelet mellan två lag som startat säsongerna mycket bra och båda har utan tvekan sina styrkor i offensiven vilket är Blazers och Clippers.

Blazers har inlett säsongen med 3 segrar på 4 matcher och man har gjort minst 103 poäng i samtliga matcher. Snittet för Blazers ligger på 112.8 poäng så här långt och offensiven är precis som vanligt väldigt stark med Lillard och McCollum i spetsen men defensiven är ingen prioritet för Portland.

Clippers har så här långt inte lidit något av att Chris Paul lämnat då man startat säsongen med 3 raka segrar och man har gjort minst 102 poäng framåt i samtliga matcher. Snittet för Clippers ligger på 113.3 poäng per match denna säsongen och även här finns det gott om offensiv kraft i laget.

Båda lagen snittade kring 108 poäng framåt ifjol och mellan 213-217 poäng totalt och det finns mycket som tyder på att lagen kommer hamna kring liknande snitt i år enligt mig.

Ifjol snittade lagen 217.3 poäng per match över 3 möten och båda lagen kommer från highscoring försäsonger där det blev hela 240 poäng när lagen möttes för ca 3 veckor sedan i en match där båda lagen spelade startspelarna ganska mycket.

Det är också en ganska stor missmatch i denna matchen då Blazers är otroligt poängstarka på guardpositionerna där Clippers är svagast samtidigt som Clippers är otroligt starka under korgen och på forwardpositionerna vilket är där som Blazers är svaga. Båda lagen kan utnyttja respektive motståndares svagheter enkelt genom att bara låta sina bästa spelare dominera.

Enligt mig är grundlinan på tok för låg här då den minst borde upp till 215 eftersom lagen är väldigt offensivt lagda samtidigt som dom har inlett säsongen mycket stark med idel 100+ matcher.

Stor chans att vi får en liknande matchbild som när lagen möttes på försäsongen och man bombade in 240 poäng.

Även om det inte blir 240 poäng inatt så tycker jag det är riktigt goda möjligheter till att båda lagen gör 100+ i denna matchen precis som man brukar och då ska ju denna låga linan klaras enkelt!


BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Amerikansk Fotboll

Parlay – Hcp + Over

  • Postad:
    26 okt 2017
    18:56
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 9,00
  • Odds: 2,03
  • Unibet
  • Datum:
    27 okt 2017
    02:25
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td