Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Los Angeles Clippers – Golden State Warriors

Spel Nr3:

Warriors -6.5 pts @ 2.17 (pinnacle) ... Insats: 8 Units


Motivering:

Clippers inledde säsongen med 4 raka segrar innan man nu senast förlorade ganska oväntat mot Pistons.

Samma Pistons reste bara vidare på västkusten och dagen efter vinsten mot Clippers så skulle man direkt upp mot regerande mästarna Warriors men inte heller det var något problem för Pistons som fått upp ångan ordentligt utan det blev än ännu större skräll när Pistons slog Warriors igår.

Så båda lagen kommer in till denna matchen med oväntade hemmaförluster mot Pistons efter en period av bra spel innan det.

Dock så är Clippers record ganska generöst eftersom man mött ganska klena lag i inledningen på säsongen vilket gjort att man kanske har lite fler segrar än vad lagets kvalitet egentligen håller.

Warriors är fortsatt ligans bästa lag och även om man snubblar ibland så finns det så mycket kvalitet i laget, framförallt offensivt så att man ska vara favoriter i alla matcher. När man åker på en oväntat förlust så brukar också revanschfaktorn vara stor och det blir lite såna här aspekter man får leta efter när man har ett så dominant lag som Warriors. Det gäller att hitta situationerna när motivationen är på topp eller på botten för att kunna klura ut spelvärdet.

Rivaliteten mot just Clippers är nog den största som Warriors har då det varit en rad hetlevrade matcher mellan lagen senaste åren när båda tampats i toppen av western conference. När det finns en rivalitet så ökar ju också viljan att vinna vilket innebär att Warriors skärpa brukar vara på topp i just matcherna mot Clippers. När man sedan kommer från en oväntat förlust så lär man vara än mer sugna på att visa sig från sin bättre sida denna gången.

Trots rivaliteten så är det Warriors som varit överlägsna i denna matchupen senaste säsongerna. Warriors har 10 raka vinster mot Clippers och under förra säsongens 4 möten så vann Warriors samtliga matcher med minst 10 poängs marginal. I år förväntas Clippers vara sämre men Warriors är minst lika bra.

Linan skräms ner av att Clippers är 4-1 denna säsongen men det är ju efter segrar mot sämre lag samtidigt som Warriors förlorade oväntat igår. Jag räds inte av detta utan tycker läget är perfekt istället eftersom vi får en grundlina kring -5.5 trots att Warriors normalt är 10 poäng bättre är Clippers. Hade Warriors vunnit som väntat igår så hade linan varit 2-3 poäng högre men det hade varit sämre eftersom då hade dom inte varit lika revanschsugna till denna matchen.

Skillnaden mellan lagen är större än denna linan men så som saker och ting utspelat sig under denna unga säsongen så får vi denna generösa linan och jag tycker det är ett fint odds som ska utnyttjas! Även bra värde i Warriors ML!


BOL!
Basket

Los Angeles Clippers – Golden State Warriors

  • Postad:
    30 okt 2017
    21:22
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 -6.5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,17
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    31 okt 2017
    03:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Grovbenstomme 2017-10-31 08:29

Wow 141 poäng. Gött jobbat.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td