Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Dubbla köpta totaler

Spel Nr2:

Pelicans - Magic = OVER 215.5 @ 1.40
Jazz - Mavericks = UNDER 197.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 7 Units

Motivering:


Magic har inlett säsongen flygande då man gör mest poäng av alla lag i East så här långt med 117.1 poäng per match framåt. Det har också varit en imponerande jämnhet då man på sina 6 matcher gjort minst 113 poäng i varje match. Senast var den sämsta noteringen när man förlorade 113-120 mot normalt lowscoring Hornets så även mot dom fick man upp tempot i matchen.

Problemet för Magic är ju att defensiven inte är något att hänga i julgranen då man släpper till 109.3 poäng per match. Det hela leder ju såklart till att det blir väldigt mycket poäng i Magics matcher. Man har hela 3 spelare som snittar över 20 poäng per match så här långt vilket är väldigt imponerande.

Pelicans är i ett liknande scenario där offensiven är riktigt stark med 110 poäng per match men defensiven är sina klara brister med 108.8 poäng per match bakåt. Man har gjort minst 114 poäng framåt i 4 av 6 matcher så här långt och med ett Magic som spelar väldigt offensivt så borde man ha goda möjligheter att toppa sitt snitt.

Pelicans fick tillbaka sin superstjärna senast efter att han utgick tidigt i matchen mot Blazers och sedan missade 1 match mot Kings. Med han i laget så blir offensiven ännu starkare och laget hade då sin bästa match för säsongen när man bombade i 123 poäng i segern mot Cavaliers.

Utöver superstjärnan Davis så har man ju också Cousins som blev "player of the week" under vecka 2 när han snittade 36.3 poäng, 16 returer och 6 assist under förra veckan vilket är ruskigt starkt. Sedan så har Jrue Holiday kommit igång ordentligt också vilket är ett stort plus för Pelicans. Holiday har haft skadefyllda år i Pelicans sedan han lämnade 76ers men han har en otroligt hög nivå i sig vilket han visat med 20 poäng mot Kings och 29 poäng nu senast mot Cavaliers. Också väldigt positivt att Moore som är lagets shooting guard sätter väldigt många skott, bäst FG% i hela laget faktiskt och det är väldigt viktigt då han är en spelare som kommer få väldigt många öppna skott när försvaren fokuserar på stjärnorna Davis, Cousins och Holiday.


Två lag som hittills båda visat sina klara styrkor i offensiven men också rejäla brister defensivt och det känns som det är riktigt goda chanser att Magic för 7:e matchen i rad når 110+ och Pelicans med alla stjärnor i gott slag ska också kunna kliva över 110!


----------------------------------------------------

Även här en helt annan historia för den andra matchen i parlayen då vi har två lag som är extremt begränsade offensivt.

Jazz är ligans mest low scoring lag så här långt med ett snitt på 188.3 poäng per match vilket är ganska väntat. Laget tappade superstjärnan Hayward under offseason vilekt gör att offensiven tappade rejält men defensiven är fortsatt en av ligans starkaste. Nu när man då saknar en klar stjärna offensivt så blir det ju ännu viktigare att sätta defensiven för det är nästan endast genom den man kan vinna matcher.

Premiären innehöll 202 poäng för Jazz men sedan dess har det blivit 5 raka matcher under denna linan. Senaste 4 matcherna har inte toppat 186 poäng och nu senast blev det låga 177 i vinsten mot Lakers.

Mavericks har varit ligans sämsta lag så här långt med sitt 1-6 record och offensiven är mycket begränsad då man tillsammans med Jazz är ett av få lag som inte snittar 100 poäng framåt denna säsongen.

Jag tror inte Mavericks har kapaciteten att driva upp tempot borta mot Jazz utan det här lär bli en defensiv match likt det Jazz vill ha vilket också kan passa begränsade Mavericks.

Skulle inte bli förvånad om inget av lagen når 100 poäng här och då borde denna linan klaras enkelt!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Dubbla köpta totaler

  • Postad:
    30 okt 2017
    20:54
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 1
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,03
  • Bet365
  • Datum:
    31 okt 2017
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td