Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Over + Under

Spel Nr1:

Knicks - Nuggets = OVER 202 @ 1.40
Grizzlies - Hornets = UNDER 201 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 8 Units


Motivering:

Knicks hade en knackig inledning på säsongen men har nu fått fart på saker och ting med 2 raka segrar där offensiven helt klart trendar uppåt.

Porzingis har varit lysande hela säsongen då han gjort över 30 poäng i 4 av 5 matcher så här långt. Senast fick han också äntligen hjälp av dyra offseason värvningen Hardaway som efter en trevande inledning tillslut fick fart på sitt normalt fina skytte när han bombade i 34 poäng i skrällsegern borta mot Cavaliers.

Knicks offensiv börjar komma igång då man gjorde 107 i första segern och nu senast blev det hela 114 poäng mot Cavaliers. Porzingis har såklart stor del i laget offensiv men kan han få lite avlastning av Hardaway som är en bra scorer så blir ju livet lättare för hela laget.

Nugget inledning på säsongen är liknande då man hade det tufft inledningsvis men man har nu 2 raka segrar där offensiven äntligen kommit igång.

Man gjorde 105 poäng mot Hawks i första segern mot Hawks och nu senast blev det 120 poäng borta mot Nets. Således ingen resa för Denver som bara behövt stanna i New York och inväntat denna matchen mot Knicks så vi bör få se ett Nuggets med hög energi och högt tempo här.

Knicks är B2B efter vinsten mot Cavaliers igår men man bör ha riktigt gott självförtroende i truppen efter den skrällsegern. Nuggets är det i grunden bättre laget här och man bör därför dra upp ett sedvanligt högt tempo som det är när Nuggets spelar. När då också Knicks offensiv kommit igång ordentligt på slutet så tycker jag överspelet känns riktigt bra i denna matchen.

På lagens 2 möten förra säsongen blev det 241 och 254 poäng och jag förstår inte alls varför inte denna linan är högre så som lagen sett ut på slutet.

Båda lagen gör 100+ här tror jag och det är större chans att vi kliver över 220 än att den stannar under 200 enligt mig!


-----------------------------------------------


Helt annan historia för den andra matchen i denna reken mellan två väldigt defensiva lag.

Grizzlies har varit ligans bästa lag så här långt med sitt 5-1 record efter 6 matcher och det är i vanlig ordning lagets defensiv som är den stora bidragande faktorn. Så här långt är man det enda laget som håller motståndarna till under 40% skytte i snitt vilket är riktigt starka papper.

Endast 1 match för Grizzlies har gått över denna linan denna säsongen och det var när man mötte ligans bästa offensiv i Warriors där man ändå vann med 111-101. Resterande 5 matcher har ett snitt på 191.6 poäng per match och då har man ändå mött starka offensiva lag såsom Rockets x2 och Pelicans.


Hornets är också dom defensivt lagda och lagets match igår var den första där båda lagen gjorde 100+ i matchen. Då mötte man också Magic som varit East mest highscoring lag så här långt så det kanske inte var jättekonstigt att den matchen fick en hel del poäng.

Idag är man B2B och ska upp mot en helt annan typ av motståndare vilket bör leda till en totalt annan matchbild.

Hornets vill ha lågt tempo eftersom man är B2B + resa i benen men detta vill ju också Grizzlies ha då man vill förlita sig på sin starka defensiv så detta bör enligt mig leda till att matchen får en defensiv prägel. Båda lagen är ju också defensivt lagda i grunden så det vore konstigt om det idag blev något helt annorlunda.

Lagen har också sina bästa spelare på samma positioner vilket innebär att man kan ta ut varandra rejält. Hornets bästa scorer är lagets point guard Kemba Walker som idag kommer stöta på Mike Conley som är kanske ligans bästa defensiva point guard vilket kan ge han stora problem. Förra säsongen när han mötte Grizzlies så kom inte Walker alls till lika många lägen som han brukar. Grizzlies bästa scorer är centern Marc Gasol som idag ska upp mot en av ligans bästa defensiva centrar i form av Dwight Howard vilket är en riktigt svår uppgift för Gasol. Howard är inte den offensiva kraften som han en gång var men han är fortsatt en otroligt stark defensiv spelare under korgen.

Lagen möttes 2 gånger förra säsongen med 189 och 195 poäng som totaler i dom matcherna och mycket tyder på att vi får en liknande match idag enligt mig vilket innebär att max 1 lag når 100 och denna stannar närmare 190 än 200!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Under

  • Postad:
    30 okt 2017
    20:14
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 1
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,03
  • Bet365
  • Datum:
    31 okt 2017
    00:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td