Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Los Angeles Lakers – Detroit Pistons

Spel Nr1:

Pistons -5 @ 2.11 (pinnacle) ... Insats: 8 Units


Motivering:

Man må väl säga att det här är lite av en så kallad trap situation där linan och oddsen på Pistons nästan är för bra för att vara sant, så är det då för bra för att vara sant?

Personligen så brukar jag inte ta någon större hänsyn till dessa trapsituationer utan jag tror man tjänare på att lita på sin analys istället för att lägga till även dessa halvkonstiga parametrarna.


Pistons har imponerat stort denna säsongen och jag skrev ju redan inför säsongen att det finns en hel del uppside hos Pistons om spelarna skulle komma upp till sina normala nivåer. Det har också skett hittills denna säsongen då egentligen alla startspelare varit riktigt bra.

Totalt är man 5-2 hittills och man har nu 3 raka segrar mot riktigt tuffa lag. Först slog man Wolves hemma och sedan begav man sig till västkusten för en 3 matcher lång roadtripp mot tufft motstånd inledningsvis.

Inga problem för Pistons utan man inledde med att skrälla genom att slå då obesegrade Clippers med 95-87. Dagen efter skulle man upp mot regerande mästarna och inte kunde väl Pistons ha energi att skrälla igen som ännu större underdog denna gången? Jodå, Pistons fortsatte spela fullkomligt lysande och vinner även mot Warriors med 115-107 trots att man var B2B.

Idag möter man sin lättaste motståndare hittills denna säsongen och det vore därför smått ironiskt om man skulle snubbla inatt när man lyckats slagit topplag tidigare.


Lakers är fortsatt i sin ombyggnadsfas och har inlett säsongen med ett 2-4 record. Senast hade man sin sämsta insats hittills när man förlorade med 15 poäng mot Jazz. Lakers har bara 1 seger sina senaste 4 matcher och det var efter OT så man har inte imponerat alls på slutet eller alls denna säsongen.


Pistons vann båda lagens möten förra säsongen och ska ha klar fördel i denna matchupen enligt mig, framförallt så som lagen inlett säsongerna.

Enda faran är ju den så kallade trap situationen då Pistons kan tro att dom är kungar i världen efter 2 imponerade segrar och tar därför lätt på uppgiften idag mot ett uselt Lakers som säkerligen komma kämpa hårt för att vända trenden.

Denna risken finns ju alltid men det vore otroligt slarvigt av Pistons att inte plocka en tredje seger på denna roadtripen nu när man har sin enklaste motståndare hittills.

Spelar lagen som dom gjort hela säsongen så tror jag att Pistons vinner denna matchen med minst 10 poäng så jag tycker denna låga linan känns generös!

BOL!
Basket

Los Angeles Lakers – Detroit Pistons

  • Postad:
    31 okt 2017
    20:44
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 -5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,11
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    01 nov 2017
    03:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td