promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ajabaja – Övriga

Jägersro lopp 6:

Här väljer vi att spela favoriten 2 Ajabaja som i våra ögon borde ha toppchans att vinna ett lopp som detta. Hon har gjort tre starter och är under kraftig utveckling. I debuten fick hon inte travet att flyta helt perfekt men visade fint kunnande och gick i mål med tillsynes gott om krafter kvar. Näst senast vid segern körde Björn Goop upp utvändigt om ledaren och krossade den och gick undan med sparade krafter. Klockan visade 1.13,7 sista rundan och insatsen var femstjärnig. Senast provade man storloppet Svampen där hästen gjorde ett mycket bra lopp som fyra från ett tråkigt utgångsläge. Klockan visade 1.13,0 sista 800 och med det loppet i kroppen lär hon vara ännu bättre denna gång. Vi är helt inne på att hon vinner detta oavsett position och väljer att kliva in med 8 units till 1.85 utan att tveka!
Trav

Ajabaja – Övriga

 • Postad:
  14 nov 2017
  16:29
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 8,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  14 nov 2017
  20:09
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td