promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Over + hcp

Spel Nr1:

Pelicans - Raptors = OVER 210.5 @ 1.40
Pistons +9 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 9 Units


Motivering:


Pelicans och Raptors möttes så nyligen som i fredags i Toronto där hemmalaget vann matchen med 122-118 trots att båda lagen satte under 70% av sina FT's samt att ingen av Pelicans superstjärnor Davis eller Cousins gjorde över 20 poäng i matchen. Det är väldigt ovanligt att båda dessa herrarna har en lite sämre match samtidigt då dom snittar 26-28 poäng per match.

Raptors hade match igår och visade att offensiven är i riktigt fin form då man gjorde hela 129 poäng mot Rockets och ska nu upp mot nästa highscoring lag.

Pelicans har följt upp förlusten mot Raptors i fredags genom att vinna 2 matcher på hemmaplan mot Hawks och Clippers. Båda dessa matcherna har gått över denna linan vi har idag och i alla lagen i dessa 2 matcherna har gjort 100+.

Tycker linan är på tok för låg här då det är mycket goda chanser att båda lagen gör minst 105 poäng vilket räcker för att få in spelet!---------------------------------------------------


Pistons har jag gillar mycket på slutet och det är svårt att inte imponeras av deras spel denna säsongen. Totalt är man 10-3 denna säsongen och nu har man 5 raka segrar. Denna 5 matcher långa vinsstreaken började mot just dagens motståndare Bucks när man vann 105-96.

Bucks är 7-6 denna säsongen vilket är lite av en besvikelse då många trodde att man skulle kunna vara med och hota i toppen av East, framförallt nu när Celtics fick tung skada direkt i premiären och Cavaliers underpresterat rejält inledningsvis. Men Bucks har inte riktigt fått till det ordentligt även om det sett bättre ut på slutet då man har 3 raka vinster nu. Ingen av vinsterna har varit med marginal som skulle täcka denna linan och motståndet har varit klart sämre än Pistons i dessa matcherna.

Så som lagen spelat denna säsongen så är Pistons bättre än Bucks vilket man också visade när man möttes nyligen.

Jag tycker vinstchansen för Pistons är bättre än oddsen indikerar och köper man upp linan till +9 så ska det väldigt mycket till för att spelet ska förloras anser jag. Faktum är att det nästan aldrig hänt denna säsongen att Bucks vinner med 10+ poäng eller att Pistons förlorar med 10+ poäng.


BOL!


Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + hcp

 • Postad:
  15 nov 2017
  20:18
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 9,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  16 nov 2017
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td