promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Jolly Frost – Övriga

Romme lopp 8:

Här väljer vi att spela 7 Jolly Frost som har kanonform för dagen och borde ha bra chans att leda detta från start till mål. Hästen har varit ute mot tuffa hästar på slutet och haft dåliga lägen men gjort det mycket bra. Näst senast avslutade han 1.11,0 sista 800 som trea och senast gick han bra som tvåa på V75 men blev hårt diskad. Bättre form än raden och Klaus Kern säger såhär om hästen "Jolly Frost känns kanonfin och är snabb ut han också. Jag tycker att han går minst lika bra bakifrån, men jag vill inte låsa mig vid någon taktik. Jag tror på honom". Kern brukar vara offensiv och borde få överta av 6 Cash Lady i ett tidigt skede. Tveksam form på favoriterna och till fina 5.50 kliver vi in med 5 units utan att tveka!
Trav

Jolly Frost – Övriga

 • Postad:
  17 nov 2017
  16:37
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 5,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  17 nov 2017
  20:53
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td