Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

WBA – Chelsea

Äntligen dags för Premier League igen!

Jag tror att vi kommer få se en jämn och tight match där Chelsea kommer vara bollförande och WBA ligger rätt i positioner och bevakar ytor.

Det är ingen hemligt att Tony Pulis har en defensiv filosofi. Det har ryktas i pressen att han sitter löst och därför måste han nå snabba resultat. Man kommer förmodligen ställa upp med en fembackslinje samt tre sittande mittfältare i Barry, Livermore och Krychowiak. Det kommer alltså finnas få ytor för Chelsea att anfalla på. WBA kommer försöka hålla nollan så långt in i matchen som möjligt för att sen hoppas på en fastsituation eller ett slumpmål.

Chelsea är såklart det bättre laget här. Jag tror Chelsea kommer få det tufft att få in bollen i mål och matchen kommer stå att väga lite men till slut så kommer Chelsea dra sista strået. Ett annat scenario är att Chelsea gör ett tidigt mål och då tror jag att man komma backa hem och bevaka ledning. Jag tror även då att underspelet har står chans att sitta.

Under 2.5 till 1.82 är spelat. Jag spelar även Chelsea att vinna + under 2.5 mål i matchen till 3.30
Spela på 10Bet och få Se bonus här
Fotboll

WBA – Chelsea

  • Datum:
    18 nov 2017
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td