Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Livi Joy – Övriga

Åby lopp 5:

Här väljer vi att spela 5 Livi Joy som är under utveckling och möter passande motstånd. Han har gjort tre starter i nya regin Peter Arnqvist och blir bara bättre och bättre i varje start. Näst senast avslutade han mycket vasst och klockan visade 1.11,0 sista 300 med full fart över mål. Senast fick han ett bra lopp men avgjorde mycket enkelt när Arnqvist vred ut på upploppet och segermarginalen blev men säker. Klockan visade 1.13,0 sista 700 och det såg ut att finnas en del sparat i målskjutsen. Löser dig sig bara någorlunda under vägen borde han ha toppchans att vinna ett lopp som detta. Vi kliver in med 5 units till 4.75 samt spikar på V64 utan att tveka!
Trav

Livi Joy – Övriga

 • Postad:
  23 nov 2017
  16:58
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 4,75
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  23 nov 2017
  19:47
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td