Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Blast Pro Series – Highest win% CT-side

Spel Nr2:


Blast Pro Series - Highest win% CT-side = Train @ 2.75 (bet365) ... Insats: 6 Units


Motivering:

I förra turneringen så tipsade jag om att Cobblestone skulle bli mest T-sidad och att Train skulle bli mest CT-sidad men skrev endast rek på Cobblestone. Givetvis blir det så att det man skrev rek för missade men Train som man inte skrev rek för sitter busenkelt till fint odds. Det misstaget gör jag inte denna gången utan skriver även en kortare rek för mitt spel på Train.

Mycket basic kring spelet och kartorna finns i den andra reken så här kör jag det bara lite kortare.

Train blev mycket riktigt den mest CT-sidade kartan i Oakland med 61.3% och närmast därefter var Mirage på 52.3% så det är ganska stor gap mellan dom två.

Ser man till Pro League denna säsongen så är Train den mest CT-sidade kartan.

Den främsta konkurrenten till spelet är väl Nuke som dock blivit mer T-sidad sedan dom gjort om kartan och samtidigt så är det väldigt få lag som vill spela Nuke vilket innebär att den ibland inte spelas alls. Som i Oakland spelades Nuke endast 1 gång medans Train spelades 7 gånger.

Spelas kartan 1 gång så blir ju den gången direkt avgörande för spelet så det blir ju en liten extra gamble med det så att säga.

Hur som helst så håller jag personligen Train som den klart mest CT-sidade kartan vi har just nu. Vi har flera lag här som har fruktade CT-sidor på denna kartan såsom SK och Astralis.

Inte samma supervärde som Cobblestones höga odds men likväl ett mycket bra spel till 2.75 då det normalt sett står mellan 1-2 maps där Train känns som klar favorit.

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

Blast Pro Series – Highest win% CT-side

  • Datum:
    24 nov 2017
    19:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td