promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: J.H Mannerheim – Övriga

Kalmar lopp 8:

Här väljer vi att spela vinnare på 9 J.H Mannerheim som det borde vara dags för denna gång. Senast var hästen ute i Norge och gick mycket vasst som trea i ett lopp som vanns av Ferrari B.R. Man kan lugnt säga att han går ner i klass denna gång och vi minns då han satt fast med sparat i Derbyfinalen. Johan lär vara offensiv då det är sista starten för året och man kommer köra med jänkarvagn samt barforta då det inte finns något att spara på. Vi är helt inne på att han vinner detta oavsett positionen och uppgiften ser mycket passande ut. Vi kliver in med 6 units till 2.15 utan att tveka!
Trav

J.H Mannerheim – Övriga

 • Postad:
  24 nov 2017
  16:26
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,15
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  24 nov 2017
  20:53
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td