Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Over + Under

Spel Nr1:

Knicks - Blazers = OVER 195.5 @ 1.40
Clippers - Lakers = UNDER 222 @ 1.40

Totalt odds: 2.00 @ bet365

Insats: 8 Units


Motivering:

Knicks offensiv har kommit igång rejält efter en lite trög inledning på säsongen och nu gör 100+ i nästan alla matcher. Senast fick man tungt avbräck i sista stund när lagets stjärna Porzingis fick kasta in handduken sent pga en stel rygg men man fick ändå till 102 poäng i den matchen när man förlorade 102-117 mot Rockets.

Idag ska Porzingis vara tillbaka och man är på hemmaplan där man brukar ösa på. Inget lag har sån skillnad hemma/borta som Knicks har då man gör 109.4 poäng per match på hemmaplan mot 96.6 poäng per match på bortaplan.

Blazers har det precis omvända då man gör mer poäng borta med 105.4 poäng per match mot 101.4 på hemmaplan så man är ett av få lag som faktiskt presterar bättre offensivt på bortaplan.

Blazers har varit mer lowscoring än folk är vana vid denna säsongen då man snittar 202.4 poäng per match mot 216.4 poäng per match under förra säsongen. Man har mer eller mindre samma lag och tränare denna säsongen så det är nog stor chans att Blazers snitt på 202.4 kommer öka kraftigt under säsongen.

Blazers är på en längre roadtrip nu och kommer från 2 highscoring match där man hade 252 poäng mot Nets i New York och 213 senast mot Wizards. Återigen dags för match i New York mot ett lag som levererar offensivt och jag tycker linan känns på tok för låg.

Knicks på hemmaplan innebär nästan 100+ garanti och Blazers har scoringpower av högsta klass i sin guardduo så jag tror denna linan klaras enkelt när båda lagen toppar 100 poäng vardera!


---------------------------------------------------------------------


Jag brukar gilla underspelet i LA Derbyna och ni som följt mig har fått läsa mitt resonemang kring detta flera gånger.

Nu är läget lite annorlunda än tidigare då det faktiskt är Lakers som känns som det bättre laget nu eftersom Clippers har så många skador.

Lagen möttes i premiären i en match som slutade med 200 poäng och vi får idag samma lina som då vilket känns totalt fel enligt mig.

Clippers skadeproblem är stora. Beverley som skulle ersätta Paul är borta resten av säsongen, lagets andra guard Teodosic är också han borta. Det är även en av lagets bästa scorers Gallinari vilket gör att mycket hänger på Blake Griffin att leverera offensivt. Lou Williams som är tänkt som en scoring kille från bänken får kliva in i starting lineupen numera men det innebär ju att bänken blir riktigt svag.

Ser man på Clippers senaste matcher så är det riktigt svagt offensivt. Visst gjorde man 116 poäng mot ligans kanske sämsta lag Hawks men då satte man 58% av sina skott vilket är klart över deras snitt på 45%. 13% bättre skytte än normalt sker 1 gång på 100 och inte ens då kom totalen upp i dom här nivåerna som vi får idag.

Utöver matchen mot Hawks så har man 97, 85 och 87 i sina senaste matcher.

Både Lakers och Clippers har sänkt sitt snitt jämfört med ifjol och Lakers spelar mycket bättre basket i år med mer fokus på defensiven. Visst springer någon match iväg som det är för alla lagen men det är allt mer sällan.

Sen har vi ju den "vanliga" faktorn som jag brukar prata om i dessa derbyna och det är att mycket står på spel vilket gör att båda lagen kommer kämpa defensivt för att visa sig bäst i stan.

Clippers coach Doc Rivers brukar också vilja dra ner på tempot mot Lakers för att inte hamna i en matchbild som hans normalt mer skickliga lag inte kan kontrollera.

Clippers spelar inte bra men kommer kriga för att vinna denna viktiga matchen och jag tror inte det blir svängdörrar från något lag utan inget lag når 110 poäng i denna!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Under

 • Postad:
  27 nov 2017
  19:29
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,00
 • Bet365
 • Datum:
  28 nov 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td