Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Sloppy Joe – Övriga

Gävle lopp 7:

Här väljer vi att spela 9 Sloppy Joe som det borde vara dags för denna gång. Vi var helt inne på att han skulle vinna senast men då blev det dubbla galopper. Trots detta flög han fram längst ut i banan över upploppet och klockan visade 1.09,7 sista 400. Hade vunnit det loppet utan strul och nu borde det vara dags för revansch. Perfekt läge med spår 9 bakom bilen och han sitter direkt i andraspår utan att behöva vara med i någon körning. Blir det lite tempo på loppet och Peter G kör i tid så blir vi förvånade om någon kan stå emot honom över upploppet. Vi kliver in med 5 units till 2.45 och jobbar inte Peter G Norman över upploppet med kapabla Sloppy Joe!!!
Trav

Sloppy Joe – Övriga

 • Postad:
  30 nov 2017
  16:07
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,45
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  30 nov 2017
  20:31
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td