Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Under + Under

Spel Nr1:

Jets - Chiefs = UNDER 49.5 @ 1.53
Ravens - Lions = UNDER 49.5 @ 1.53

Totalt odds: 2.35 @ williamhill

Insats: 7 Units


Motivering:


Precis som vanligt så ligger WH väldigt högt på underspelet på dom rörliga linorna på NFL och det är bara att utnyttja det så gott det går.

Samma parlay på bet365 ger 2.00 i odds så det är en ganska kraftig skillnad för exakt samma spel.


Chiefs var laget att slå i NFL i inledningen då man slog regerande mästarna i premiären, följde upp det med seger mot vad som nu visar sig vara ligans bästa lag Eagles och sedan blev det ytterligare 3 segrar mot ganska tuffa lag som gav en 5-0 start på säsongen och man blev direkt klassade som ligans bästa lag. Nu har vinden vänt kan man säga och efter 11 spelade matcher har ett 5-0 record blivit endast 6-5.

3 raka förluster har man nu där offensiven inte alls kommit igång då man endast snittat 12 poäng per match framåt över dessa 3. Det kraftiga raset har gjort att man nu plockat in legendariske cornerbacken Darrelle Revis som idag gör debut för Chiefs mot sitt gamla lag Jets. Revis var under många år så dominant på sin position så att han fick ett smeknamn "Revis Island" vilket innebär att den spelaren som markerades av Revis aldrig fick bollen kastad till sig eftersom han var så bra på att försvara. Revis har väl inte samma spel i sig längre men han kommer säkerligen göra Chiefs secondary bättre.

Chiefs spelar ett väldigt kontrollerat spel där man gärna vill hålla i bollen med springspelet och när man väl passar så är det oftast korta och säkra passar för att inte riskera för mycket vilket ofta leder till matcher med lägre score.

Jets har varit en överraskning denna säsongen då många experter inför säsongen inte trodde Jets skulle vinna så många matcher. 4-7 efter 11 matcher är således klart bättre än vad alla trodde.

Det är utan tvekan så att Jets överpresterat en aning hittills och mot ett klart starkare Chiefs så bör det bli så att det är Chiefs som bestämmer matchbilden vilket innebär ett långsammare spel med mindre risk och färre antal poäng.

När lagen möttes förra säsongen så vann Chiefs med 24-3 och lagens styrkeförhållanden är ungefär samma denna säsongen vilket gör att jag tror att vi har en liknande match framför oss idag.

Chiefs måste verkligen vinna här för att inte halka efter i slutspelsracet och man lär göra precis allt för att inte hamna i en highscoring och öppen match. Jets får svårt att öppna upp denna matchen mot Chiefs som vill kontrollera klockan med sitt anfall.

Jag tycker underspelet känns riktigt bra här mellan Chiefs som har problem offensivt men stärkt sin defensiv med Revis och det bör bli en tajt matchbild som inbjuder till en lowscoring match enligt mig!


---------------------------------------------------------------------


Två ganska olika lag som mötts i en väldigt viktig match här då både Ravens och Lions är 6-5 och en vinst här ger enorm fördel inför sista veckorna av grundserien.

Ravens är ett väldigt defensivt lag som har stora problem offensivt vilket ofta innebär att man är inblandade i lowscoring matcher. Man har ett snitt på 38.4 poäng per match denna säsongen och på hemmaplan är det alltid Ravens som styr matchbilden. Offensivt har man en Flacco som har varit kanske ligans sämsta QB denna säsongen vilket gör att passanfallet många gånger är helt under isen. Man får förlita sig mer på springspelet där man också haft problem med många skador och RB's som inte levererat alls.

Det enda som gör att Ravens är kvar i slutspelsracet är för att man har ett försvar av absolut högsta klass precis som vanligt. På 11 matcher har man faktiskt nollat motståndarlaget hela 3 gånger vilket är otroligt imponerande.

Lions är ett mer offensivt lag som snittar 50.7 poäng per match och till skillnad från Ravens lever nästan helt på passpelet offensivt då man inte får igång något springspel alls.

Problemet i denna matchen är att man möter Ravens som har ett av ligans bästa passförsvar vilket gör att det kan bli svårt för Lions att få igång sin offensiv som man brukar.

Lions försvar var bra inledningsvis och har tappat på slutet men mot Ravens klena anfall så borde man kunna hålla emot tillräckligt för att klara denna linan tror jag.

Ravens på hemmaplan skapar nästan alltid en tuff, fysisk och poängsnål match vilket gör att jag inte tror Lions kommer kunna skapa en matchbild som dom är vana vid men man kan absolut hänga med och vinna en defensiv match som man gjorde mot Vikings tuffa defensiv där man vann 14-7.

Tror inget av lagen når 25+ poäng här som krävs för att spräcka denna höga linan!


BOL!

Am Fotboll

Parlay – Under + Under

  • Postad:
    03 dec 2017
    16:25
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,35
  • Bolag: William Hill
  • Datum:
    03 dec 2017
    19:00
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td