promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: ESL Pro League Finals – FaZe

Spel Nr1+2:

FaZe vinner Group Yellow @ 2.00 (betsson) ... Insats: 9 Units

FaZe når finalen @ 2.00 (unibet) ... Insats: 8 Units


Motivering:

FaZe har fått lite av en drömlottning i denna turneringen och ska ses med enormt bra chans att vinna gruppen och således avancera direkt till semifinalen där man kommer vara favorit oavsett motstånd.

FaZe är rankade världstvåa för stunden och har radat upp finalplatser under mer eller mindre hela 2017 och inför denna turneringen är läget bättre än någonsin tidigare.

Motståndarna i gruppen är samtliga försvagade rejält.

Astralis saknar återigen sin superstjärna device och denna gånen plockar man in Rubino som ersättare vilket är en rejäl försvagning. Det är givetvis alltid en stor nackdel när man saknar en av sina bästa spelare, i senaste turneringen var det "dennis" som ersatte device och han spelade lysande och var en av turneringens bästa spelare vilket gjorde att Astralis kunde överraska även utan device. Rubino är enligt mig ännu ett nerköp om man jämför med dennis som spelade senast. dennis har ändå varit en majorvinnare i fnatic tidigare och har varit på absolut högsta nivån under en längre period men Rubino är inte i närheten av den kalibern anser jag. Således är Astralis mycket sämre än vad man normalt brukar vara och man är inte i närheten av samma hot mot FaZe.

Nästa lag i enligt rankingen i gruppen är svenska fnatic som också dom gjort om en hel del i laget på slutet. dennis lämnade och gjorde ju nyligen ihopp i Astralis, lämnade gjorde även olofmeister som gick till just FaZe. In kom Lekro och Golden istället som givetvis inte ens är i närheten av samma nivå som spelarna som lämnade. Fnatic har valt att inte spela så mycket alls på slutet, man lämnade till exempel sent återbud till Dreamhack hemma i Sverige i helgen som var och det kan knappast vara toppform hos fnatic så man bör inte kunna störa FaZe.

Liquid är nästa lag enligt rankingen men även här är det stora problem då laget senaste tillskott "steel" inte får spela här eftersom han representerat Immortals under Pro Leagues seriespel. Det innebär att Liquid måste spela med sin coach 30-årige "zews" som inte spelat på den här nivån på evigheter. Detta är ett enormt minus för Liquid som knappast blir att räkna med i denna turnering.

Resterande 2 lag är Hellraisers och Luminosity som är långt ifrån toppnivå och det måste till mirakel om dom ska vinna gruppen så det behöver inte skrivas så mycket mer om dom.

Nyckelmatchen för FaZe blir såklart mot Astralis men där är FaZe ca 1.70 favorit. Resterande matcher är man stora favoriter i och eftersom jag anser att Astralis är klart sämre med Rubino i laget än med dennis så tror jag att vi kommer få se ett sämre Astralis här som säkert kan få kämpa mot både Fnatic och Liquid och kanske även övriga lag i gruppen.

FaZe är en nivå över alla andra lag denna gruppen och eftersom det är sån stor fördel att vinna gruppen så man går direkt till semifinal så lär man göra allt för att lyckas med det. Väl i semifinal kommer man återigen vara favorit och jag tror man har goda chanser att ta sig till en drömfinal mot SK där det blir helöppet!

BOL!
Spela på Betsson och få Se bonus här
E-Sports

ESL Pro League Finals – FaZe

  • Datum:
    05 dec 2017
    11:59
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td