Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: ESL Pro League Finals – Highest T-side win%

Spel Nr1:


ESL Pro League Finals - Highest T-side win% = Cobblestone @ 5.50 (bet365) ... Insats: 9 Units


Motivering:

Jaha ni, bolagen fortsätter att envisas med dessa höga oddsen på Cobblestone som är totalt felaktiga enligt mig.

Bet365 öppnade på 5.50 på Cobblestone i Blast Pro Series men fick snabbt sänka till 4.00 och nu öppnar dom återigen på 5.50 på Cobblestone för nästa stora turnering och det är såklart lika felaktigt denna gången.

I Blast Pro Series som avgjordes under söndagskvällen så blev Cobblestone den kartan med högst vinstprocent på T-sidan med hela 72.3% vilket var klart mest då närmsta karta var Mirage som låg på 56.4%.

Cache och Cobblestone är dom 2 kartorna som enligt statistiken är dom mest T-sidade kartorna över ca 5000-6000 matcher på respektive karta.

Cache ligger just nu på i snitt 50.8% vinst på T-sidan medans Cobblestone är precis efter med 50.7%. Detta är som sagt över väldigt många matcher och ju fler matcher man spelar desto närmare verkligheten kommer man nu. På en turnering så här så är det inte lika många matcher som ska spelas och det blir därför lite mer slump som avgör.

Hur som helst så är oddet på 5.50 på tok för högt för detta spelet eftersom Cobblestone klassas nog som den mest T-sidade kartan av dom allra flesta. Enligt en totalt statistiken är Cache 0.1% mer T-sidad men det finns inte en chans att 0.1% skillnad i statistiken ska motsvara en oddsdifferans på 2.37 som Cache har till 5.50 som Cobblestone har.

Med så många matcher som spelas hela tiden så kan man egentligen alltid hitta statistik som talar till ens fördel. Dom 5000-6000 matcherna som finns med i statistiken som ger 50.7-8% för kartorna är ju för flera år tillbaka.

Vill man ha en lite bättre fingervisning på hur kartorna står sig mellan topplagen under 2017 och samtidigt ha ett lite större sample så kan man ju kolla hur lagen presterat på kartorna under Pro League gruppspelet 2017 som är lite av CS:GOs motsvarighet till fotbollens champions league där dom allra bästa lagen mötts under ett längre seriespel.

I Europaregionen så ser statistiken ut som följande för 2017's Pro League:

Cobblestone är kartan som är mest T-sidad av alla då den ligger på 52.2% och den är spelad 27 gånger.

Cache är spelad 25 gånger men ligger endast på 47.3% vilket är sämre än både Mirage och Inferno.


I Amerikaregionen så ser statistiken ut som följande för 2017's Pro League:

Även här är Cobblestone kartan som är mest T-sidad då det ligger på 54.8% och den är spelad 28 gånger.

Tätt följt av Inferno på 54.2% på 29 matcher och Cache på 53.9% på 24 matcher.


Som ni ser så finns det ingen rimlighet alls i att Cobblestone har mer än dubbla oddset jämfört med Cache eftersom det snarare är så att det mesta tyder på att Cobblestone borde vara favorit i detta spelet. När dessa lagen tampats i Pro League under 2017 så har ju Cobblestone varit den mest T-sidade kartan av alla!

5.50 är fortsatt ett riktigt guldodds och även om spelet inte sitter alla gånger med så här höga odds så är värdet enormt utan tvekan!

BOL!

Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-sports

ESL Pro League Finals – Highest T-side win%

  • Datum:
    05 dec 2017
    10:00
  • Sport: E-sports
  • Land: Internationell
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

tompa87 2017-12-14 07:44

Ålrajt! Tack för svaret, keep up The good work!

Lazlo 2017-12-13 17:54

Torsk! Detta var ett av få spel som inte gick in från denna turneringen!

Cache 62.1% vann och vårat spel Cobblestone kom tvåa med 53.9%!

Som jag skrev i min speldagbok så fick tyvärr detta spelet lida enormt av den första matchen på Cache där T-sidan vann 80% av rundorna och den tunga starten lyckades spelet inte hämta sig från.

Bolagen verkar nu lagt märke till sin felvärdering (enligt mig) då dom inför helgens storturnering har Cobblestone till 3.50 mot 5.50 tidigare. Tycker väl egentligen att gapet mellan Cache och Cobble är fortsatt för stort.

tompa87 2017-12-13 17:11

Hur gick denna?

Philjay 2017-11-26 12:33

sänktes till 4.5 nu, missade oddset men GLHF!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td