Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: ESL Pro League Finals – Least Played Map

Spel Nr1:

ESL Pro League Finals - Least Played Map = Nuke @ 1.66 (bet365) ... Insats: 8 Units


Motivering:

Under tisdagen så drar nästa storturnering i CS:GO igång när Pro League Finals går av stapeln. Denna gången så är spelplatsen Odense i Danmark och det är dom bästa lagen från säsongens långa gruppspel som nu ska göra upp om titeln i finalen denna veckan.

Sedan tidigare har jag ju rekat att Cobblestone ska bli kartan med högst vinsprocent på T-sidan och jag spelade det då till 5.50 i odds. Nu när oddset 4.50 vilket fortsatt är bra värde enligt mig även om det såklart inte är lika bra som till 5.50. Jag tycker det är totalt fel att en så erkänt T-sidad karta som Cobblestone har så mycket högre odds än Cache och så länge bolagen envisas med detta så anser jag att värdet är riktigt stort.

Det finns en hel del roliga spel inför turneringen och jag har tittat lite närmare på spelen för vilka kartor som ska spelas mest respektive minst.

Det är ingen skräll att Nuke är favorit till att bli den minst spelade kartan då det är tveklöst den kartan vi ser minst av i dagens professionella CS:GO.

Nuke har alltid varit en väldigt svår karta att bemästra vilket gör att många lag inte alls trivs på den, den kräver ofta ett väldigt högt taktiskt kunnande vilket många lag inte riktigt klarar av och då är det enklare att inrikta sig på kartor där man kan spela lite mer öppet och som man är van vid många gånger.

Det finns inget lag i Pro League finalen som verkligen gillar att spela Nuke men det finns flera lag som absolut aldrig spelar Nuke vilket gör att det ska mycket till om Nuke spelas speciellt ofta.

I den ena gruppen är det egentligen bara Astralis som kan spela Nuke och varför skulle något annat lag släppa igenom den mapen mot dom då.

I den andra gruppen skulle det kunna bli Nuke mellan NiP och Misfits men varför skulle dom bege sig till Nuke när båda hellre spelar Cache eller Overpass!? NiP är inte heller samma gamla Nuke lag som man var när man hade sin gamla lineup.

Skulle inte bli förvånad om vi inte ser Nuke en gång under 30 gruppspelsmatcher och det kan också bli så att vi inte ser den på hela turneringen. Alla andra kartor borde spelas minst 3-4 gånger och att Nuke ska komma upp i mer än 1 eller möjligen 2 gånger känns inte speciellt troligt.

Således är detta spelet mycket bra, trots det lite lägre oddset!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

ESL Pro League Finals – Least Played Map

  • Datum:
    05 dec 2017
    10:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td