Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: ESL Pro League Finals – Most Played Map

Spel Nr1:

ESL Pro League Finals - Most Played Map = Inferno @ 4.33 (bet365) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Under tisdagen så drar nästa storturnering i CS:GO igång när Pro League Finals går av stapeln. Denna gången så är spelplatsen Odense i Danmark och det är dom bästa lagen från säsongens långa gruppspel som nu ska göra upp om titeln i finalen denna veckan.

Sedan tidigare har jag ju rekat att Cobblestone ska bli kartan med högst vinsprocent på T-sidan och jag spelade det då till 5.50 i odds. Nu när oddset 4.50 vilket fortsatt är bra värde enligt mig även om det såklart inte är lika bra som till 5.50. Jag tycker det är totalt fel att en så erkänt T-sidad karta som Cobblestone har så mycket högre odds än Cache och så länge bolagen envisas med detta så anser jag att värdet är riktigt stort.

Det finns en hel del roliga spel inför turneringen och jag har tittat lite närmare på spelen för vilka kartor som ska spelas mest respektive minst.

Kartan som jag tror man kommer spela mest är Inferno och oddset är ju riktigt bra här.

Turneringen kommer först inledas med 30 stycken gruppspelsmatcher där man spelar bäst av 1 karta och då kommer kartan som spelas bli en som båda lagen känner sig bra på eftersom man under vetoprocessen går till som så att man plockar bort dom kartorna man känner sig sämst på. Kvar blir då den kartan som båda lagen släppt igenom hela vetoprocessen där man bannar bort 6 kartor av dom 7 som finns.

Nya Inferno infördes för några månader sedan och många lag gillar att spela den väldigt ofta. Eftersom kartan är relativt ny är det fortfarande så att inget lag växt fram som dominanta på den utan det är många lag som känner att dom kan spela Inferno okej och man behöver inte vara rädd för att möta någon på Inferno.

På lite äldre kartor finns det ofta lag som är väldigt dominanta och man ska göra allt för att inte möta dom på den kartan, så har det ännu inte hunnit bli på Inferno vilket leder till att många lag vill spela den mot många olika motståndare.

Faktum är att utav lagen som är med i Pro League finalen så finns det inget lag som verkligen inte vill spela Inferno. Dock så är det väldigt många av lagen som spelat Inferno mest av alla kartor senaste månaderna och flera andra lag har Inferno som kartan man spelast näst flest gånger.

Ser man till statistiken på slutet så har Inferno spelats väldigt flitigt så det är absolut ingen skräll om det återigen blir så.

Med alla dessa faktorerna med i beräkningen så tycker jag utan tvekan så att det är värt en slant på att Inferno kommer bli den mest spelade kartan utav dom 41-47 kartorna som ska spelas!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

ESL Pro League Finals – Most Played Map

  • Datum:
    05 dec 2017
    10:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td