Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: ESL Pro League Finals – SK

Spel Nr1+2:

SK vinner Group Red @ 2.00 (betsson mfl) ... Insats: 7 Units

SK går till final @ 2.00 (bet365) ... Insats: 8 Units


Motivering:

I den andra gruppen är SK lika stor favorit som FaZe i den första och man kan förstå varför då man är en klass över alla andra lag.

SK är rankade världsetta och kommer från seger i Blast Pro Series när man mötte alla dom bästa lagen i världen så det finns inget att klaga på hos SK.


Svenskarna i NiP imponerade rejält när man vann IEM Oakland för några veckor sedan och visst är NiP med i toppen igen men man är ändå långt ifrån att kontinuerligt mäta sig med dom allra bästa lagen som SK. Efter segern i Oakland så har det varit lite sämre för NiP och när man mötte SK för några veckor sedan i Blast Pro Series så vann SK med 16-4. NiP kan skrälla men mot SK brukar man väga för lätt.

North är långt ifrån sin bästa form och ska därför ha mycket svårt mot världens bästa lag SK. Ser man till lagens 8 möten under 2017 så har SK vunnit 6 och nu är SK i toppform samtidigt som North inte alls spelat bra på slutet.

Optic är ett ihop plock av spelare som blivit kickade från andra lag, FaZe, North, NiP kickade alla spelare som nu är i Optic och det här laget är alldeles för färskt för att kunna hota dom bästa i världen och resultaten man visat upp har varit väldigt blandat.

Misfits och NRG är precis som sina motsvarigheter i group yellow en bra bit ifrån toppen och ska inte kunna hota om gruppsegern.

Samma här, SK vill givetvis vinna gruppen då det ger en enklare väg till titeln eftersom man går direkt till semifinal och behöver då bara vinna 2 slutspelsmatcher för att ta hem titeln istället för att behöva vinna 3 om man måste spela kvartsfinal.

Varken NiP eller North brukar ha någon chans mot SK när det kommer till större turneringar och så som formskillnaderna varit mellan dessa lagen inför turneringen så talar allt för att SK kommer vinna gruppen och sedan få en relativt enkel semifinal som tar dom till drömfinalen mot FaZe!

BOL!


E-Sports

ESL Pro League Finals – SK

 • Datum:
  05 dec 2017
  11:59
 • Sport: E-Sports
 • Land: USA
 • Liga: Counter Strike
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
 • Testa vår nya chat!
  0 användare online just nu