Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: ESL Pro League Finals – Weapon with highest kill %

Spel Nr4:

ESL Pro League Finals - Weapon with highest kill % = AK-47 @ 1.30 (betsson/betsafe/nordicbet) ... Insats: 10 Units


Motivering:

Ännu ett maxspel som knappast behöver någon större motivering, oddset är lågt men det är nästan pengar på banken detta så det är bara att köra på enligt mig.

AK-47 är det mest använda vapnet i hela spelet då man dödar motståndaren med 1 skott i huvudet med det vapnet vilket man inte gör med CTs motsvarighet Colt/M4A1. Därför plockar man alltid upp en AK om man ser en.

Det hela leder till att AK47 brukar ligga kring 40% i alla turneringar medans M4A1 ligger kring 20-25% och AWP kring 10-15% och resterande 20-30% är fördelat med några få procent på en handfull vapen såsom pistoler och SMG's som man endast använder när man inte har råd med ett bättre vapen.

Oddset är lågt men jag förstår inte ens hur man kan erbjuda odds på en sån här sak då det knappast är något som kommer förändras inför denna turneringen eller inom en snar framtid heller.

ALLA spelare kör hellre med AK än M4 för den är så mycket bättre vilket leder till att den ALLTID dominerar kill % i varenda turnering.

1.30 visst, men det är minimal chans att AK inte får klart mest kill % i en sån här turnering över så pass många matcher.

Hade oddset varit 1.30 på att AK får minst 10% mer än M4 hade jag kunnat förstå men som nu att AK bara ska få mest kill%, räcker med 1% mer, så är detta ett solklart spelval då AK alltid har kring 15% mer än M4.

BOL!
Spela på Betsson och få Se bonus här
E-Sports

ESL Pro League Finals – Weapon with highest kill %

  • Datum:
    05 dec 2017
    11:59
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td