Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – 2 minus hcp

Spel Nr1:

Cavaliers -3.5 @ 1.41
Warriors -4.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 9 Units


Motivering:


Cavaliers var lite trögstartade denna säsongen som man brukar kunna vara och efter 12 matcher var man 4-7. Sedan dess har man radat upp 11 raka segrar och ska nu upp mot ligans klart sämsta lag Bulls som är 3-18 denna säsongen.

Lagen möttes i början av säsongen när Cavaliers inte alls spelade bra men Cavs kunde ändå vinna den matchen med 7 poäng.

Bulls har nu torskat 8 raka matcher och motståndet i majoriteten av dessa matcherna har varit klent men man kan ändå inte vinna.

Jag tycker det är mycket underligt att denna linan är satt under 10 poäng och när man köper ner den så här lågt så känns den urstark.

Visst finns risken för underskattning här men jag tror inte Cavs vill bränna sin fina vinststreak mot ett så här pass klent lag utan spelar man bara "okej" så kommer man vinna denna med närmare 10 poäng eftersom man är totalt överlägsna Bulls på samtliga delar av spelet.

---------------------------------------------------

Warriors torskade oväntat mot Kings för några matcher sedan men man saknade flera stjärnor i den matchen. Nu är alla stjärnor tillbaka igen och man har direkt återgått till sitt dominanta spel. Man har gjort 127, 133 och 123 poäng i sina senaste 3 matcher och under dom två matcherna borta i Florida så vann man enkelt med 21 poäng mot Magic och 28 poäng mot Heat. Dessa stora segrarna har gjort att man kunnat lufta bänken ordentligt vilket gör dagens B2B situation betydligt lättare eftersom man har kunnat vila sina stjärnor i dom senaste matcherna.

Dessa lagen möttes för 9 dagar sedan i en match där Warriors saknade Durant och Pelicans hade alla stjärnor med men Warriors vann ändå enkelt med 15 poäng. Även denna gången var Warriors B2B men hade inga problem att vinna trots att man saknade en av ligans bästa spelare.

I början av säsongen möttes man och även då vann Warriors enkelt med 8 poäng och alla ordinarie spelare var med i den matchen.

Pelicans har ett enormt avbräck här då Anthony Davis saknas och han har gjort 35+30 poäng i matcherna mot Warriors där man ändå förlorat klart. Utan honom blir det såklart otroligt mycket svårare att störa ligans bästa lag.

Warriors vann med 15 poäng för 9 dagar sedan utan Durant. Nu har man Durant med i laget samtidigt som Pelicans saknar Davis så chanserna är stora att segern blir ännu större denna gången.

Att köpa ner spelet till -4.5 gör att det känns riktigt bra enligt mig då det är lite samma läge här att det är endast underskattning som kan störa här men Warriors levererar nästan alltid!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – 2 minus hcp

 • Postad:
  04 dec 2017
  21:45
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 9,00
 • Odds: 2,03
 • Bet365
 • Datum:
  05 dec 2017
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td