Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Under + Minus

Spel Nr2:

Hornets - Magic = UNDER 227 @ 1.40
76ers -5.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 8 Units


Motivering:


Jag tycker det är totalt felaktigt att denna grundlinan är på Magics snitt på 219.3 poäng per match istället för på Hornets snitt på 212.5 poäng per match.

Hornets är i grunden ett lite mer defensivt lag framförallt nu när man har Howard under korgen och defensivt starke Batum är tillbaka efter skada som höll honom borta i inledningen av säsongen.

Formen för Hornets är ganska klen då man förlorat 10 av sina senaste 13 matcher och detta är en match där skärpan bör vara hög för man har goda vinstchanser här.

Magic är B2B här efter en tuff och hård seger igår mot Knicks där man vann 100-105 i en match där man verkligen fick slita på sina startspelare för att kunna vinna då samtliga starters närmade sig 40 minuter i matchen. Således bör det vara en del trötta ben hos Magic idag som garanterat önskar att dra ner på tempot. Man såg också att man kunde ta en sällsynt seger igår genom att spela lite försvar så det borde man ju prova sig på idag igen.

Hornets lite mer defensiva, Magic slitna vilket bör skapa en matchbild som blir långsam och lowscoring vilket innebär att det är totalt felaktigt att denna grundlinan är närmare 220 än 210!


------------------------------------------------

76ers har äntligen tagit det klivet som många väntat på med alla dom talangerna som finns i laget. På sina senste 10 matcher har man 7 segrar och dom 3 förlusterna har kommit mot idel topplag i form av Celtics (20-4), Cavaliers (16-7), Warriors (18-6).

När man mötter mittenlag så gör man i regel sitt och vinner matchen, två ganska tuffa hemmamatcher på slutet mot Pistons och Wizards som är bättre än medellagen har slutat med vinster för 76ers.

Suns är långt ifrån något mittenlag då man är ett av ligans sämre lag med ett 8-16 record vilket gör att om 76ers fortsätter spela som dom gjort senaste veckorna så ska Suns inte vara någon svår nöt att knäcka.

Suns får sällan till det och man har förlorat 12 av sina senaste 16 matcher. När man för några veckor sedan trejdade bort sin bästa spelare Bledsoe som krävde att bli borttrejdad från detta usla laget så blev det ju ännu sämre för Suns som inte har något att hämta denna säsongen.

76ers är flera klasser bättre än Suns och ska ha mycket goda chanser att vinna denna matchen med 10+ poäng enligt mig. Således är den nerköpta linan på -5.5 mycket bra!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + Minus

  • Postad:
    04 dec 2017
    22:05
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,03
  • Bet365
  • Datum:
    05 dec 2017
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td