promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ferrari Kievitshofs – Övriga

Kalmar lopp 4:

Här väljer vi att spela Johan Untersteiners ”nyförvärv” 6 Ferrari Kievitshofs som gör andra starten i hans regi. Senast var han ute mot bättre hästar men bröt ner 800 kvar och galopperade. Ska enligt uppgifter träna mycket bra och med senaste loppet i kroppen lär han vara bättre till denna start. Vi tycker motståndet känns mycket passande och favoriten 5 Elliot Coger såg inte som bäst ut senast, motståndet i övrigt är inte heller speciellt bra. Skulle han bara fungera och löpa upp till vad han sägs visat i träning borde han bli mycket svårslagen. Vi tvekar inte utan tar ställning i första V64 och kliver in med 4 units till 3.50!
Trav

Ferrari Kievitshofs – Övriga

 • Postad:
  08 dec 2017
  15:49
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  08 dec 2017
  19:25
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td