Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ferrari Kievitshofs – Övriga

Kalmar lopp 4:

Här väljer vi att spela Johan Untersteiners ”nyförvärv” 6 Ferrari Kievitshofs som gör andra starten i hans regi. Senast var han ute mot bättre hästar men bröt ner 800 kvar och galopperade. Ska enligt uppgifter träna mycket bra och med senaste loppet i kroppen lär han vara bättre till denna start. Vi tycker motståndet känns mycket passande och favoriten 5 Elliot Coger såg inte som bäst ut senast, motståndet i övrigt är inte heller speciellt bra. Skulle han bara fungera och löpa upp till vad han sägs visat i träning borde han bli mycket svårslagen. Vi tvekar inte utan tar ställning i första V64 och kliver in med 4 units till 3.50!
Trav

Ferrari Kievitshofs – Övriga

 • Postad:
  08 dec 2017
  15:49
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,50
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  08 dec 2017
  19:25
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här