promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arizona Cardinals – Tennessee Titans

Spel Nr2:

Titans -2.5 @ 1.92 (unibet) ... Insats: 9 Units


Kort motivering:

Veckans bästa spel i NFL anser jag vara Titans som enligt mig har betydligt högre vinstchanser än oddsen indikerar.

Cardinals har fått säsongen förstörd på grund av skador. Redan i första veckan förlorade man kanske hela ligans bästa running back David Johnson. Utöver det har man också förlorat sin startande QB Palmer. Man plockade in Peterson som ersättare på RB positionen efter att Johnsons backups inte kunnat leverera och Peterson tände en liten gnista hos Cardinals och gav dom några vinster men nu är även Peterson borta vilket gör att offensiven är kraftigt försvagad. Man har fortsatt stabile Larry Fitzgerald som spelat bra hela säsongen och mycket av offensiven kretsar kring honom och en så enhövdad offensiv räcker sällan till mot bättre lag.

Många trodde på Titans inför säsongen och efter 12 spelade matcher har man ett 8-4 record där man vunnit 6 av sina senaste 7 matcher, alla med en marginal som räcket för denna linan. Lagets QB Mariota har tagit kliv denna säsongen som många trodde och hoppades på, dom 2 matcherna han missat har Titans förlorat men när han startat och spelat hela matchen är Titans 8-2.

Titans är ett av lagen som har minst skador i hela NFL vilket såklart är en enorm fördel när man börjar närma sig slutet på säsongen när dom flesta lagen har många spelare på skadelistan efter många tuffa och tunga matcher.

Jag tror inte Cardinals har en offensiv eller defensiv som kan mäta sig med Titans utan detta känns som att det bör bli en klar seger för ett Titans som jagar slutspel mot ett Cardinals som bara längtar till nästa säsong!

BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Amerikansk Fotboll

Arizona Cardinals – Tennessee Titans

 • Postad:
  10 dec 2017
  19:04
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -2.5
 • Insats: 9,00
 • Odds: 1,92
 • Unibet
 • Datum:
  10 dec 2017
  22:05
 • Sport: Amerikansk Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td