promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Davici – Övriga

Mantorp lopp 7:

Här väljer vi att spela 11 Davici som alltid visat fin kapacitet och fick senast äntligen vinna och det i sin nya regi Svante Ericsson. Han kördes passivt men när det löste sig i sista sväng flög hästen fram över upploppet och vann tillslut enkelt. Klockan visade 1.12,0 sista 800 med 1.11,1 sista 300 och det med full fart över mål. Denna häst har alltid lovat mycket och nu verkar det som att Svante hittat rätt med honom. Magnus Jakobsson upp den gång är ett plus och strular det inte för mycket sista rundan borde han ha toppchans i detta gäng. Jag tvekar inte en sekund utan väljer att kliva in med 4 units till 3.75!
Trav

Davici – Övriga

 • Postad:
  11 dec 2017
  16:31
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,75
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  11 dec 2017
  20:31
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td