promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Fighting Bax – Övriga

Solvalla lopp 10:

Här väljer vi att spela vinnare på 1 Fighting Bax som vi är inne på leder detta från start till mål. Han har fått två lopp i kroppen efter vila och ser ut att vara påväg mot toppformen. Näst senast vid segern var han mycket rejäl och vi hade 1.12,8 sista 800 ute i spåren. Senast var han ute mot liknande motstånd och gjorde det bra som tvåa bakom favoriten 6 Qahar Q.C. Klockan visade 1.12,9 sista 800 och med det loppet i kroppen borde han vara rejält förbättrad till denna start. Vi är inne på att han håller ut 2 Louie Brodde från start sedan vinner detta från ledningen. Vi kliver in med 4 units till fina 3.65 utan att tveka!
Trav

Fighting Bax – Övriga

 • Postad:
  13 dec 2017
  15:56
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,65
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  13 dec 2017
  21:52
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td