Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Mousesports – Luminosity

Spel Nr1:

Mousesports -1.5 maps vs. Luminosity @ 2.30 (pinnacle) ... Insats: 8 Units


Motivering:


Känns som väldigt generösa odds på Mousesports som har betydligt högre kapacitet än Luminosity. Det känns som att bolagen blev lite skrämda av att Mousesports förlorade klart igår mot Optic men alla har en sämre match ibland och man ska inte överreagera på det.

Nu är det vinna eller försvinna som gäller vilket gör att jag tror att Mousesports kommer steppa upp och då är man tveklöst starkare än Luminosity. Vägen till semifinal är också relativt enkelt då vinnaren här stöter på Optic i "kvartsfinal" vilket är betydligt lättare än andra sidan av bracketten där världstvåan FaZe ligger och väntar.

Jag tror att Mousesports kommer banna Cache först då det är en map som passar dom illa men Luminosity gillar den.

Luminosity bör nog banna Mirage vilket är en bra karta för Mousesports men en sämre för dom själva. Dom kan också plocka bort Nuke om man är oroliga för den.

Båda dessa bannsen är också rimliga sett till vad lagen brukar plocka bort tidigt i vetoprocessen.

Luminosity bör sedan välja Train då det är kartan man spelar mest och Mousesport spelar den inte så ofta. Dock så har Mousesports visat fin form på Train på slutet och senast man spelade Train så vann man 16-1 mot stabila Gambit.

Mousesports har sedan flera potentiella val, Cobblestone, Inferno är kartor som man spelar en del vilket också passar Luminosity ok. Jag hoppas att Mousesports går för Nuke vilket är en karta som man är rätt bra på men många andra lag är totalt värdelösa på. Luminosity kan ju också banna Nuke i första rundan om man är orolig för den men då lär Mousesports välja Mirage utan att blinka. Så Mousesports bör enligt mig välja den kartan av Nuke och Mirage som Luminosity inte bannar.

Inget av lagen vill spela Overpass så den kommer försvinna i andra bannrundan. Decidern blir förmodligen Inferno om mousesports får valet och Cobblestone om Luminosity får valet utav dessa 2 kartorna som är kvar.

Beroende på vilket lag som börjar vetoprocessen (vilket man inte vet nu) så blir det lite olika i slutet då jag som sagt tror att Luminosity helst ser Cobblestone som sista karta medans Mousesports helst ser Inferno som sista karta.


1. mousesports removed Cache
2. Luminosity removed Mirage/Nuke
3. mousesports picked Mirage/Nuke
4. Luminosity picked Train
5. mousesports/Luminosity removed Overpass
6. Luminosity removed Inferno --- mousesports removed Cobblestone
7. Cobblestone/Inferno was left over


Mousesports lär vara kraftig favorit på sin karta och jag ser inte heller någon situation när Luminosity har en klar fördel på sin karta. Train bör egentligen passa Mousesports riktigt bra eftersom man har 2 stycker snipers i laget som håller absolut högsta klass och Train är nog den kartan där man har störst fördel av 2 snipers.

Mousesports har spelat riktigt bra senaste månaderna och sågs som en rejäl utmanare till titeln här och jag tycker bolagen skrämts alldeles för mycket av första matchen där inget stämde för Mousesports.

Luminositys smekmånad är nog snart över och man kan inte överraska hur länge som helst då man normalt har en bra bit kvar för att kunna mäta sig med dom bättre lagen.

Viktig match för Mousesports som sågs lite som en utmanare till segern i denna turneringen vilket gör att det vore stort fiasko om man åkte ut redan nu. Luminosity är glada att dom ens är med här och spelar så jag tror att det bättre laget plockar fram vad som krävs för att vinna enkelt här och oddsen är riktigt bra enligt mig!

BOL!

E-Sports

Mousesports – Luminosity

  • Datum:
    16 dec 2017
    15:15
  • Sport: E-Sports
  • Land: Internationell
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td