Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – Plus & Minus hcp

Spel Nr1:

Knicks +11.5 @ 1.41
Spurs -6.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.05 @ bet365

Insats: 9 Units


Motivering:

Senaste NBA reken sitter enkelt och jag väljer idag att återigen gå emot samma lag.

Vi hade Heat +10 i deras bortamatch mot Hornets och som jag skrev i reken så kändes det lika gärna som att Heat kunde vinna matchen vilket man också gjorde med 98-104 och ledningen var som mest 17 poäng under sista quartern för Heats del så det var ingen snack där.

Sedan dess har Hornets hunnit med en till hemmamatch som också den förlorades mot Blazers med 91-93 vilket innebär att Hornets nu förlorat 10 av sina senaste 12 matcher och spelet är långt ifrån bra.

Knicks som kommer på besök här spelar sin bästa basket för hela säsongen då man nu har 4 raka segrar och senast så krossade man stjärnlaget Thunder med 111-96 när Anthony kom tillbaka till New York för första gången sedan han lämnade under offseason. Det som gör Knicks spel så imponerande nu är att man saknar två av sina bättre spelare och sina "stjärnor" Hardaway och Porzingis. Laget har fungerat riktigt bra utan stjärnorna och man spelar verkligen hårt för varandra nu. Porzingis kan komma tillbaka till denna matchen vilket vore ett plus såklart men denna linan är satt som att Porzingis inte spelar och visar det sig sen att han är med så kommer linan sjunka 3-4 poäng.

Lagen har mötts 1 gång denna säsongen vilket var i början av november och Knicks vann den matchen med 5 poäng.

Så som Hornets spelar nu så går det inte alls och lita på dom, samtidigt som Knicks är i högform och spelar sin bästa basket för säsongen just nu.

Precis som i senaste NBA-reken från mig så känns detta som en match som Knicks lika gärna kan vinna och att då köpa upp linan så här högt gör att man får ett riktigt bra spel på laget som utan tvekan har vinden i seglet inför denna matchupen!


-----------------------------------------------------------------------

Väljer att återigen gå emot Clippers som fortsatt har stora skadeproblem som blir ännu värre ikväll.

Sedan tidigare saknas ju Griffin, Beverley och Gallinari vilket är mycket kvalitet som saknas. Lou Williams får dra ett tungt lass i dessas frånvaro men idag saknas även Lou. Det gör även Wesley Johnson som också han brukar vara en spelare som får stort ansvar och spelar 25-30 minuter när Clippers har många spelare borta. Rivers har åkt på hjärnskakning och är osäker inför nattens match också.

Så återigen kommer Clippers sakna minst 5 av sina 7 bästa spelare vilket såklart är ett svårt tapp att klara.

Det blir inte lättare när man har en av årets svåraste bortamatcher mot Spurs.

Spurs har varit ligans bästa hemmalag denna säsongen med ett 14-2 record. Idag får man också tillbaka en av ligans bästa spelare i Leonard som vilades senast vilket är ett stort plus. Lägg därtill Aldridge, Gasol och Gay och det finns spelare som samtliga skulle vara klart bäst i dagens Clippers.

Lagen har mötts 1 gång vilket var i början av november, faktiskt samma datum som Hornets och Knicks möttes, och den gången vann Spurs enkelt med 120-107.

Då ska man ha med i beräkningen att Clippers i den matchen hade med sig nästan alla spelare, Griffin, Lou, Beverley, Wes, Rivers spelade samtliga för Clippers och var bra men man räckte ändå inte till. Spurs saknade sin bästa spelare Leonard då men man vann ändå enkelt och han är ju nu tillbaka.

Hemmastarka Spurs ska vinna med 10+ med enkelhet mot ett så här kraftigt försvagat Clippers anser jag!


BOL!

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Plus & Minus hcp

  • Postad:
    18 dec 2017
    20:16
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 9,00
  • Odds: 2,05
  • Bet365
  • Datum:
    19 dec 2017
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td