Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Doctor Doxey Zenz – Övriga

Idag spelar jag Doctor Doxey Zenz som det är grym kuskförstärkning på. Det är första gången någon annan än tränaren kör och "Kajan" är i toppslag, det här kuskbytet går knappt att mäta i meter!

Senast fick han ge sig efter tidig spets men han såg fin ut och det var bara det att det var en speedigare häst som slog honom från rygg ledaren. Då gick han broddad runt om, det borde han slippa nu. Det blir dessutom jänkarvagn, det har han inte gått med på fyra starter.

Minns hans lopp i Europaderbyt mot kulltoppar och han möter enklare nu. Läget är inte optimalt då han knappast kan hålla spets, men han bör hitta ut och sedan tror jag att han krossar allt med sin fina styrka.

Bet365 är marknadshögst med priset 4.25. Det spelar jag!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Doctor Doxey Zenz – Övriga

  • Datum:
    31 dec 2017
    16:41
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td