Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: mousesports – Astralis

Spel Nr3:

mousesports -3.5 rundor vs. Astralis @ 3.06 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Nästa favorit som är i fara enligt mig är det andra danska laget som är långt ifrån vad dom var för ett år sedan då man var bäst i världen och laget att slå.

Precis som för North så dalade Astralis form rejält ju längre 2017 gick och mot slutet var det inte speciellt bra alls.

En stor del till detta var att man saknade sin stjärna "device", som varit sjuk men han är nu tillbaka. Dock är det såklart inte så lätt för honom att efter en längre tids sjukdom kliva in och leverera mot världens bästa lag i en major då hans form lär vara långt ifrån topp.

Precis som i North under deras formsvacka så snackas det en hel del om förändringar i Astralis som inte riktigt är på den nivån som man önskar. Återstår att se om device's comeback kan vända på skutan för Astralis, jag är mycket tveksam.

Astralis har också dom haft ledigt i över en månad och senaste matchen man spelade var när man förlorade mot just mousesports.

mousesports har gjort den omvända resan, när superstjärnan "NiKo" lämnade laget så kändes det nog hopplöst men man har värvat ungt och smart vilket gjort att man stannat kvar i toppen och faktum är att man är mycket bättre nu än med "NiKo" i laget.

Mot slutet av 2017 så presterade mousesports så pass bra så man sågs som en riktigt utmanare till dom allra bästa lagen i alla turneringar vilket säkerligen kommer fortsätta in i 2018.

mousesports fick kvala sig in till turneringen, imponerade stort direkt och gick till 2-0, förlorade sedan mot Cloud9 som gick 3-0 i kvalet samt mot SpaceSoldiers i OT som också dom gick till majorn innan man tillslut skärpte sig och krossade Renegades 16-4.

Astralis och mousesports möttes 9 gånger under 2017 där mousesports faktiskt vann 5 av matcherna. Då var Astralis i ett bättre läge samt mousesports i ett sämre än vad man är nu då jag håller mousesports som favorit i denna matchen pga ovissheten kring "device" samt den fina formen för mousesports!

BOL!
E-Sports

mousesports – Astralis

  • Datum:
    19 jan 2018
    21:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

roaben 2018-01-19 22:16

Tack!

Gotland 2018-01-19 21:59

Grymt! Sköna rekar ikväll! Snyggt jobbat!

Lazlo 2018-01-19 21:56

Mousesports kör över Astralis totalt och vinner med hela 16-2!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td