Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – G2 + NaVi

Spel Nr1:

G2 vinner vs. Liquid
NaVi vinner vs. BIG

Totalt odds: 1.95 @ pinnacle

Insats: 9 Units


Motivering:

G2 fortsatte att imponera igår när man enkelt vann mot Cloud9 med 16-8 och shox har verkligen hittat formen nu när han inte måste vara ingame leader längre.

Liquid spelar med sin coach "zews" vilket är ett stort minus även om han kan prestera på en ok nivå. Det blev enkel seger mot BIG igår men det finns risk att BIG är klart sämst i turneringen så den segern kanske man fick "gratis".

H2H visar oss att G2's lineup har vunnit 5 av dom senaste 6 kartorna mellan lagen och då har Liquid haft fullt lag i alla dom matcherna.

G2 är bättre på allt i denna matchupen och med rådande förutsättningar så är deras fördel ännu större så jag tror dom vinner denna matchen utan större problem!


-------------------------------------

Jag vet inte varför NaVi släppte igenom Nuke till Gambit då det var ett stort misstag. Kändes nästan som ett respektlöst val där man lät Gambit få en bra map men eftersom NaVi är klasser bättre overall så tänkte väl dom att dom skulle vinna oavsett map. Så blev det inte och det var en usel prestation och ännu sämre mapveto av NaVi.

Som tur är nu så får man guldläge att reda upp situationen när man möter turneringens kanske sämsta lag i form av BIG som torskade stort mot ett Liquid med standin igår.

NaVi har kvalitet och måste steppa upp nu vilket jag tror man gör. Motståndet är passande och segerchanserna mycket goda enligt mig!

BOL!
E-Sports

Parlay – G2 + NaVi

  • Datum:
    20 jan 2018
    19:45
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2018-01-21 00:22

G2 vinner 16-8
NaVi vinner 16-1

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td