Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New England Patriots – Jacksonville Jaguars

Spel Nr4:

Patriots -7.5 pts vs. Jaguars @ 2.01 (coolbet) ... Insats: 6 Units


Motivering:


Då står vi här igen och Patriots ska för 7:e året i rad spela AFC Championsship game och säsongen har varit lysande i vanlig ordning.

Inför säsongen så snackades det om att Patriots var så överlägsna i år så att ingen skulle kunna vara ens i närheten av dom.

Det började dock inte lysande för regerande mästarna som förlorade premiären med 27-42 på hemmaplan mot Chiefs och kritikerna började skrika direkt eftersom detta laget skulle ju inte förlora en match men åkte på storstryk direkt. Efter dom 4 första matcherna var Patriots bara 2-2 och hade ligans sämsta försvar vilket gjorde att folk började tvivla på Patriots.

Sedan dess har Patriots spelat 13 matcher och vunnit 12 av dessa. Man har också ligans bästa försvar på dessa 13 matcherna då man endast släppt till 14 poäng per match, det är bättre än dagens motståndare Jaguars försvar som klassas som ett av ligans bästa.

Offensiven är i vanlig ordning ligans bästa och när nu också defensiven leverera på en så hög nivå så är chanserna till Super Bowl seger ruskigt höga.

Först måste man klara av succélaget Jaguars ikväll men jag tror att denna sagan tar slut nu och luftslotten sprängs rejält.

Inför 2016 så trodde många på Jaguars som lite av en dark horse men då gick man 3-13 och gjorde många besvikna men det verkar som effekten blev fördröjd ett år för under 2017 så har laget spelat riktigt bra och tagit sig hela vägen till Conference finalen.

Under grundserien så gick Jaguars 10-6 och tog sig därför till slutspel som vinnare av divisionen. Första matchen i slutspelet mot Bills blev som väntat en defensiv historia där Jaguars vann 10-3. Nästa omgång var mot tuffa Steelers på bortaplan och inte många trodde att Jaguars skulle komma in och vinna en highscoring match mot Steelers men det gjorde man i och med segern med 45-42.

Steelers försvar är dock långt långt ifrån Patriots nivå och Steelers anfall är inte heller det lika bra som Patriots.

Jaguars lever mycket på sin defensiv som är ruskigt stark men mot Tom Brady och hans starka anfall så lär det bli stora problem.

Bortles som är QB för Jaguars har stora brister i sitt spel, många gånger har han problem att kasta bollen rakt vilket för mig är väldigt förvånande på denna nivån men så är det iaf.

Patriots lekte hem segern i sin slutspelsmatch mot Titans med 35-14 och dom behövde knappt kämpa för att vinna. Samma Titans som faktiskt vann båda matcherna mot Jaguars under grundserien så det säger en del om skillnaderna mellan lagen.

Jaguars spelade långt över sin normala kapacitet förra veckan vilket på sätt och vis skrämt ner denna linan en hel del. Jag tror inte dom klarar av samma bedrift igen och faktum är att dom måste spela ännu bättre om dom ska kunna rå på Patriots.

Det känns som Brady kommer dominera och ordna ännu en komfortabel seger åt Patriots med 10+ poäng!

BOL!
Amerikansk Fotboll

New England Patriots – Jacksonville Jaguars

  • Datum:
    21 jan 2018
    21:05
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td