Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: North – Astralis

Spel Nr3:

North vinner vs. Astralis @ 2.32 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:


Danskt derby där ett av lagen kommer sitta i en ruskigt jobbig sits efter denna matchen och det står mycket på spel, inte bara för turneringen i sig utan även enorm prestige mellan danskarna.

North sprang in i formtoppade Vega igår och hade stora problem vilket jag förutspådde. Man fick ändå ihop 10 rundor vilket är ok och nu borde man kunna prestera bättre efter att ha fått spela bort ringrosten i första matchen.

Astralis blev totalt överkörda av mousesports igår när man förlorade 2-16 och det fanns mycket som inte stämde. Device kändes långt ifrån toppformen efter skada och resterande delen av lagen presterade inte heller.

Jag har väntat hela dagen på att pinnacle ska släppa dom rörliga linorna på denna matchen men dom gör inte det, finns på flera andra matcher men inte på vissa andra.

Hade jag kunnat köpa North till -3.5 eller liknande till ca 3 gånger pengen hade det varit värt en högre insats då jag anser att matchen är väldigt jämn men svag fördel North i mitt tycke eftersom Astralis är långt ifrån formen och North har ungefär likvärdig kapacitet men känns i bättre form.

BOL!
E-Sports

North – Astralis

  • Datum:
    21 jan 2018
    00:30
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Gotland 2018-01-21 11:31

Verkligen. Började ju så bra men tappade allt!

Lazlo 2018-01-21 11:28

North tappar 12-4 ledning till 14-16 förlust, riktigt uselt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td