Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – NaVi+North+Cloud9

Spel Nr1:

NaVi vinner vs. Liquid @ 1.444
North vinner vs. BIG @ 1.333
Cloud9 vinner vs. Virtus.pro @ 1.333

Totalt odds: 2.56 @ bet365

Insats: 9 Units


Motivering:


Jag väljer även idag en parlay med 3 enligt mig riktigt starka vinnare i för dagens matcher. Att använda dom köpta linorna gör att vi måste gå till -5.5, -6.5 för att få lite högre odds och det blir ändå inte jättehöga odds. Då måste lagen vinna enkelt busvilket för att spelet inte alltid blir fallet om några tajta situationer går emot. Jag tror samtliga lagen vinner enkelt men väljer ändå det här "säkrare" alternativet denna gången då någon match kan bli tajt och då tjänar vi på att spela likt detta.




NaVi kom igång igår när man vann enkelt med 16-1 mot BIG och man fick då upp självförtroendet som är så viktigt för detta talangfulla laget.

Liquid har också vunnit enkelt mot BIG på samma karta Inferno med 16-5 innan man igår förlorade mot G2 med 8-16 på Inferno ännu en gång. Som jag skrev igår så spelar Liquid med sin coach i laget vilket såklart är ett stort minus och det lär inte hålla mot dom bättre lagen helt enkelt.

NaVi och Liquid möttes förra helgen i kvalet till Majorn och då vann NaVi busenkelt med 16-5 på Inferno denna gången också och jag tror inte Liquid klarar av att vänta på steken idag med dom klara negativa förutsättningar som finns på förhand med coachen i laget.

NaVi fick en viktig vinst igår och fick verkligen igång spelet så nu är det enligt mig stor chans att detta talangfulla laget kommer ånga på in i slutspelet.


-------------------------------------------------------------------

BIG är turneringens sämsta lag, det finns inga som helst tvivel på det efter 2 raka storförluster med 5-16 och 1-16 på Inferno som är lagets bästa karta. Tänk om BIG skulle spela nån annan map, då kan det bli ännu svårare.

Det var på gränsen till tragiskt att se hur BIG kämpade på med sina defualts igår genom att kasta avancerade granater runda efter runda men kunde inte backa upp det med fraging power vilket gjorde att man föll pladask. En bra granat gör inget om man sen inte kan panga när man stöter på motståndarna. Ändå fortsatte man med sina granater och ibland kan det också vara negativ att ha en ingame leader som är har ett öga för smådetaljer för det blir då för mycket fokus på saker som kanske inte är så viktiga.

North svek brutalt igår när man tappade 12-4 till 14-16 förlust men detta händer alla lag ibland. North har ändå varit med i båda sina förlustmatcher och har hög kapacitet i laget.

Nu fick North drömlottningen utav lagen som var 0-3 när man får möta BIG som varit totalt urusla hittills och om inte North vinner denna matchen så kommer alla spelarna i laget riskera att få sparken då denna Majorn vore en presation långt under ambitionsnivån.

North bör med enkelhet ta vara på denna drömchansen och göra processen kort med BIG tror jag!


-------------------------------------------------------

Cloud9 som imponerade så enormt i kvalet står nu på 0-2 efter 2 matcher och riskerar därför att åka ur turneringen snabbt vilket vore ett enormt fiasko. Dock har man haft lite tuffa matcher, G2 är ruskigt bra och Space Soliders imponerar dom också.

Virtus.pro har länge dalat från sin storhetstid och 2 klara förluster mot QB Fire med 3-16 och mot svenska fnatic med 6-16 är ruskigt klent facit då man knappt kunde haft lättare motstånd men ändå har man inte varit nära. Det är mycket som inte stämmer i VP och det känns som att det kommer bli rejäla förändringar i laget inom kort.

Cloud9 är enligt mig flera nivåer bättre än Virtus.pro för stunden och om lagen bara spelar i nivå med vad dom gjort hittills så kommer C9 vinna denna matchen utan större problem!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

Parlay – NaVi+North+Cloud9

  • Datum:
    21 jan 2018
    17:15
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2018-01-22 12:48

Ja tyvärr, på gårdagens 8 matcher vann favoriten 7, det var endast North som svek och tyvärr för vår del så kostade det oss spelet.

SK tappar 9-1 ledning till förlust. Space Soliders får en usel start men gör matchen ändå jämn mot Gambit tillslut även om man förlorar.

Usel dag igår men det är bara att hoppa upp på hästen idag igen och ta revansch, finns en hel del intressant tycker jag och rekar kommer lite senare!

Gotland 2018-01-21 21:47

Bye bye North! :(
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td