promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Space Soldiers – Gambit

Spel Nr3:

Space Soldiers -3.5 rundor vs. Gambit @ 3.04 (pinnacle) ... Insats: 6 Units

Motivering:


Jag gillar verkligen dessa höga köpta oddsen på underdogen i matcher som är väldigt jämna och lika gärna kan vikta över till vårat spels fördel och då är ju närmare 3 gånger pengarna riktigt fint och spelet har ungefär 50% chans att sitta.


Som jag skrev med "trace_error" inför turneringen så gäller det för Space Soldiers att få igång mer spelare än grymme "Xantares" och det har man nu fått vilket gör att man seglar upp som en dark horse att kunna ta sig till slutspel och väl där, vem vet vad som kan hända.

I sina senaste 3 matcher har man stött på idel topplag i form av mousesports, SK och Cloud9 och man har där vunnit 2 matcher vilket är imponerande. Förlusten mot SK var man verkligen med länge och hade chans på segern så det är också starkt att kunna hänga med mot världsettan.

I senaste vinsten mot tuffa Cloud9 så var det "MAJ3R" och "paz" som ledde laget vilket är ett enormt gott tecken för kan dom leverera på en hög nivå och så finns det klass i "Xantares" och "Calyx" där bakom så finns det många som kan ordna seger åt laget.

Gambit har tappat en hel del sedan senaste majorn vilket jag också skrev om innan turneringen. Man fick nästan första matchen gratis när NaVi släppte igenom Nuke av någon konstig anledning. I andra matchen förlorade man mot sensationslaget QB Fire vilket är ganska klent då QB Fire aldrig spelat på denna nivån tidigare.


Space Soliders går in i denna turneringen med allt att vinna, dom är väldigt nöjda att dom ens har kommit hit faktiskt och kan därför spela väldigt avslappnat och utan större press.

Gambit är regerande mästare som kommer få kämpa hårt för att ens ta sig förbi slutspelet vilket skulle vara fiasko så det finns en helt annan press på detta laget.

Det är enligt mig också en stor fördel för Space Soliders att man möter ett lag som man känner till väl eftersom man inte är jättevana att spela på denna nivån. På 6 möten under 2017 så vann lagen 3 var så det har varit väldigt jämnt.

Nu tycker jag Space Soliders spelar på sin kanske absolut bästa nivå och har verkligen ett härligt go i laget medans Gambit trendar åt andra hållet även om man fortsatt är ett bra lag.

En väldigt jämn match där jag tror att Space Solider har goda möjligheter att "skrälla" och oddsen är ju otroligt fina!

BOL!
E-Sports

Space Soldiers – Gambit

  • Datum:
    22 jan 2018
    00:45
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td