Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Space Soldiers – Envyus

Spel Nr1:

Space Soldiers -1.5 maps vs. Envyus @ 2.20 (pinnacle) ... Insats: 9 Units

Turnering: Starseries I-league Europe Qualifiers


Motivering:

Två lag som kommer ifrån Majorn med helt olika känslor.

Space Soliders kan vara nöjda efter att man för första gången tagit sig till en Major genom att man spelade riktigt bra i kvalet. Förlusterna var tajta men vinsterna riktigt starka så det är bra form hos turkarna.

Envyus åkte ut snabbt ur Majorn och spelade inte alls bra. Lagets bästa spelare "Rpk" är fortfarande sjuk och sedan blev lagets storstjärna "Scream" så besviken över lagets prestation i Majorn så han sagt via Twitter att han ska lämna.

Space Soliders har också klar fördel H2H då man vunnit 6 raka kartor mot Envyus.

Envyus saknar sina två bästa spelare och även med dom i laget så är man sämre än Space Soliders.

Viktig kvalmatch det här för att kunna ta sig till nästa storturnering och eftersom det är väldigt rörigt i Envyus så har Space Soliders ett utmärkt läge att vinna denna matchen busenkelt!

BOL!
E-Sports

Space Soldiers – Envyus

  • Datum:
    29 jan 2018
    20:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2018-01-29 19:50

Så här strax innan start så har oddset sjunkit från 2.20 till 1.85. Så riktigt bra värde på spelet men sen får man ju se hur det hela utvecklar sig, variansen kan ju vara mot idag.

Lazlo 2018-01-29 16:58

Verkar som att besvikelsen kanske lagt sig för ”Scream” då det nu ryktas om att han ska spela iaf. Ingen vet nog säkert förrän matchen startar.

Dock har Envyus klena prestationer på slutet gjort att man valt att bänka ”xms” men man har ännu inte klart med ersättare utan får hitta någon tillfällig stand-in idag.

Ryktas om att man kommer plocka in 2 killar från ”academy”-laget som ersättare för sjuke ”Rpk” och petade ”xms” och det blir såklart kraftiga försvagningar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td