Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ecco Hornline – Övriga

Umåker lopp 6:

Här väljer vi att spela 10 Ecco Hornlien som håller toppform för dagen och vi tror att Orlando Vici-sonen har toppchans att ta andra raka segern. I det två senaste starterna har man haft jänkarvagnen på vilket har gett en mycket bra effekt. Vi var mycket imponerad av honom vid segern senast och vi hade 1.14,5 sista 800 först i tredjespår. Kaj tar resan hela vägen upp till Umeå för att köra en häst på GS75-spelat och när vi snackade med honom trodde han på bra chans. Motståndet ser överkomligt ut och med lite klaff under slutrundan tror vi han vinner detta. Vi kliver in med 6 units till 3.05 utan att tveka!

Vi rekommenderar även att man spelar en slant på Mycrazydream på Racebets till fina 13ggr pengarna!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Ecco Hornline – Övriga

  • Datum:
    04 feb 2018
    16:10
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2018-02-11 16:29

Snygg vinst: +12,3 Units.

bossep 2018-02-04 16:26

Snyggt igen snabb revansch

Alanya 2018-02-04 14:28

Kunnig, det verkar du definitvit vara, men kan du testa att skriva en rek som inte innehåller frasen "utan att tveka"...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td