Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Bouncing Ball O.O. – Övriga

Åby lopp 9:

Här väljer vi att spela 1 Bouncing Ball O.O. som vi tror har toppchans att leda detta från start till mål. Han har visat fin form under en längre tid och står på tur för en seger. Näst senast avslutade han vasst på V75 som trea och vi hade 1.14,0 sista 800 mot bättre hästar. Senast fick han bestämma tempot i ledningen men blev slagen på linjen och borde egentligen ha vunnit det loppet. Men han hade varit struken inför förra starten och möjligt att formen inte var helt på topp. Nu möter han ett lämpligt motstånd och från spår 1 över 1640 meter tror vi han har toppchans att vinna detta. Vi kliver in med 4 units till 4ggr pengarna, hela vägen Carl Johan Jepson!
Trav

Bouncing Ball O.O. – Övriga

 • Postad:
  08 feb 2018
  16:48
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 4,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  08 feb 2018
  21:15
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2018-02-12 17:35

Minus 4 Units.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här