Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: CS_summit 2 – Highest T-side win%

Spel Nr1:

Cs_summit 2 - Highest T-side win% = Cobblestone @ 11.00 (bet365) ... Insats: 10 Units


Motivering:

Majorn är nu spelad och det var en otroligt spännande turnering denna gången. Jag spelade ju samma spel för den turneringen och vi föll på en regeltolkning kan man säga. För finalspelet i majorn så blev Cobblestone kartan med högst vinstprocent för T-sidan men sedan räknade bolaget med kvalet också vilket gjorde att Cobblestone istället kom 2:a efter oväntade Nuke. Så även om vi inte fick vinst senast så är det ju snubblande nära och då till ett odds på hela 11 gånger pengarna.

Här nedan kommer samma motivering som jag skrev inför Majorn eftersom det är samma förutsättningar nu som då. Ni som följt spelen och läst rekarna hittar inget nytt här nedan, förutom uppdaterade oddsen mellan pinnacle och bet365 för detta spelet. Jag lägger ändå in samma motivering om det kommer någon ny som inte läst dessa rekarna tidigare så kan dom få reda på varför jag anser att detta spelet är så pass bra så att det är värt en maxinsats!

Denna typen av spel har jag spelat flera gånger under hösten/vintern med 1 vinst och 3 förluster. Jag har 3 gånger lagt 9 units i insats till oddsen 6.5, 5,5 och 5,5 med odds som hela tiden sänkts ju närmare turneringsstart man kommit. Nu ligger oddsen över 10 vilket solklart är värt max enligt mig.

Jag vet inte om bolagen fortfarande är berusade av nyårsfesten när jag nu ser att oddset 11.00 erbjuds på att Cobblestone ska bli kartan med högst vinstprocent på T-sidan då det är ett helt galet odds.

Det råder såklart ingen som helst tvekan om att spelet nu är värt en maxinsats och jag spelade max för ca 12 timmar sedan men ville först avvakta och se så att oddset står sig kvar innan jag rekar. Nu finns oddset kvar och antagligen så anser bet365 att dom inte ligger fel då konstigt nog.

Just nu har jag endast hittat 2 bolag som erbjuder odds på detta och det är pinnacle samt bet365.

Pinnacle erbjuder följande odds:

Cobblestone 3.560


Bet365 erbjuder detta:

Cobblestone 11.00



Då ser vi att den stora skillnaden ligger just på Cobblestone som jag spelat på tidigare och kommer fortsätta spela på så länge som oddsen är så här felaktiga. I regel så ligger ju pinnacle mer rätt än bet365 och att vi då får 7.44 högre odds på bet365 indikerar ju bara det att värdet är skyhögt.

Cache och Cobblestone är dom 2 kartorna som enligt statistiken är dom mest T-sidade kartorna över ca 5000-6000 matcher på respektive karta. Det är också som enda 2 kartorna som finns med i mappoolen nu som är fördel för T-sidan. Resterande kartorna ligger mellan 42.8-47.2% för T-sidan.

Cache ligger just nu på i snitt 50.9% vinst på T-sidan medans Cobblestone är precis efter med 50.7%. Detta är som sagt över väldigt många matcher och ju fler matcher man spelar desto närmare verkligheten kommer man nu. På en turnering så här så är det inte lika många matcher som ska spelas och det blir därför lite mer slump som avgör.

Hur som helst så är oddet på 11.00 på tok för högt för detta spelet eftersom Cobblestone klassas nog som den mest T-sidade kartan av dom allra flesta. Enligt den totala statistiken är Cache 0.2% mer T-sidad men det finns inte en chans att 0.2% skillnad i statistiken ska motsvara en oddsdifferens på 1.90 som Cache har till 11.00 som Cobblestone har.

Med så många matcher som spelas hela tiden så kan man egentligen alltid hitta statistik som talar till ens fördel. Dom 5000-6000 matcherna som finns med i statistiken som ger 50.7-9% för kartorna är ju för flera år tillbaka.

Vill man ha en lite bättre fingervisning på hur kartorna står sig mellan topplagen under 2017 och samtidigt ha ett lite större sample än endast 1 turnering där kartan kanske spelas 1-5 gånger så kan man ju kolla hur lagen presterat på kartorna under Pro League gruppspelet 2017 som är lite av CS:GOs motsvarighet till fotbollens champions league där dom allra bästa lagen mötts under ett längre seriespel.

I Europaregionen så ser statistiken ut som följande för 2017's Pro League:

Cobblestone är kartan som är mest T-sidad av alla då den ligger på 52.2% och den är spelad 27 gånger.

Cache är spelad 25 gånger men ligger endast på 47.3% vilket är sämre än både Mirage och Inferno.


I Amerikaregionen så ser statistiken ut som följande för 2017's Pro League:

Även här är Cobblestone kartan som är mest T-sidad då det ligger på 54.8% och den är spelad 28 gånger.

Tätt följt av Inferno på 54.2% på 29 matcher och Cache på 53.9% på 24 matcher.


Som ni ser så finns det ingen rimlighet alls i att Cobblestone har så här mycket högre odds än Cache eftersom det snarare är så att det mesta tyder på att Cobblestone borde vara favorit i detta spelet. När dessa lagen tampats i Pro League under 2017 så har ju Cobblestone varit den mest T-sidade kartan av alla!

11.00 är fortsatt ett riktigt guldodds och även om spelet inte sitter alla gånger med så här höga odds så är värdet enormt utan tvekan och maxspel liras alla dagar i veckan!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

CS_summit 2 – Highest T-side win%

  • Datum:
    08 feb 2018
    16:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2018-02-04 01:22

Citat:
Ursprungligen postat av ChippN Visa inlägg
Nu har de sänkt till 4
Hehe, ja det gick undan denna gången efter att reken kommit ut. Antar att vi är flera som är med på tåget denna gången då.

ChippN 2018-02-03 14:41

Nu har de sänkt till 4
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td