Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Liquid – NiP

Spel Nr1+2:

Liquid vinner vs. NiP @ 2.31 (sbobet) ... Insats: 7 Units

Liquid -1.5 maps vs. NiP @ 4.10 (betway) ... Insats: 3 Units


Motivering:


Svenskarna i NiP har inte spelat en officiell match på över 2 månader vilket såklart är en stor stor nackdel när man kommer in till denna turneringen. Även om man såklart tränat under tiden så kan formen inte vara i närheten av att vara på topp.

Helt annat scenario för Liquid som varit väldigt aktiva under början av 2018 och nu senast så signade man också en ny spelare i "NAF" som ska ta över efter "jdm64" vilket är en stor förbättring enligt mig. "steel" kommer nu också spela för laget och Liquid känns riktigt intressanta med denna lineupen eftersom man har riktigta stjärnspelare i "EliGe" och "Twistzz" som nu har riktigt bra support av 3 starka spelare.

Angående vilka maps som ska spelas så känns det ganska enkelt med första bannrundan.

Liquid vill inte spela Nuke och den gillar NiP så därför kommer Liquid banna Nuke först.

Samma visa för NiP som kommer banna Mirage för den vill man inte spela medans Liquid är bra på Mirage.

Sedan är det egentligen helöppet vilka maps som ska spelas eftersom båda lagen är okej på resterande 5 maps och det är nog mest vad man vill för dagen och vad man tror kan passa mot dessa motståndarna.

Dessa lagen möttes faktiskt i exakt samma turnering förra året och då var det Liquid som vann matchen. Sedan dess har Liquid bytt ut sina 2 sämsta spelare och fyllt på med 2 bättre enligt mig.

Sedan Majorn så har Liquid spelat riktigt bra i kvalen till Katowice och Starseries där man vunnit 5 raka matcher som alla spelats i bäst av 3 som det är idag.

Samtidigt så har NiP inte spelat på över 2 månader vilket gör att formen känns mycket osäker.

Visst kan NiP komma in och leverera direkt men isf blir matchen jämn eftersom Liquid har minst lika hög kapacitet som NiP.

Skulle NiP vara lite ringrostiga vilket är mycket troligt i första matchen efter långt uppehåll så kommer nog Liquid att vinna denna matchen mycket enkelt.

Aldrig att NiP ska vara favorit med rådande förutsättningar enligt mig och oddsen är mycket bra på Liquid vilket gör att jag spelar utan att tveka även om det såklart är trist att gå emot svenskarna i NiP.

Men man ska såklart aldrig spela med "hjärtat" utan med "hjärnan" och i det här fallet finns det mycket som talar för att det är Liquid som borde vara favorit!

BOL!
E-Sports

Liquid – NiP

  • Datum:
    08 feb 2018
    23:59
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td