Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Vega Squadron – North

Spel Nr1+2:

Vega Squadron vinner vs. North @ 2.75 (bet365) ... Insats: 6 Units

Vega Squadron -1.5 maps vs. North @ 6.00 (bet365) ... Insats: 2 Units


Motivering:


Dessa lagen möttes i Majorn där jag även denna gången spelade på Vega Squadron och med fin vinst som resultat. Då var oddsen jämnare än nu vilket är lite konstigt med allt som hänt i North senaste tiden.

Jag kände mig väldigt osäker på North inför Majorn som jag skrev då och känslan var att ännu en klen turnering var på ingång och sedan skulle det hända saker med detta laget som inte alls levt upp till sin potential. Så blev det också. Fiasko i Majorn och nu 3 veckor senare så har man gjort sig av med sina kanske 2 mest tongivande spelare och plockat in en spelare från Astralis samt en spelare från sitt academy lag.

Det är väldigt mycket nytt i North som gör att man inte alls kommer kunna prestera på max så här kort inpå stora förändringar i laget. I det långa loppet så tror jag North kommer bli bättre av dessa förändringar men inte så här snabbt.

Vega Squadron har nu den lineupen som hållit ihop längst i CS:GO så dessa spelarna känner varandra fullt ut och vet precis hur man ska agera i varenda situation som kan uppstå. Resultaten i Majorn var väl ok men inte mer från Vega som har potential att hota dom allra bästa med sin aggressiva spelstil. Man trivs normalt mycket bättre på LAN och man presterar i regel bättre mot lite större lag som idag där man kan ha lite av en underdogkänsla och bara gå ut och spela fullt ut när det inte finns samma press på laget när man har "allt att vinna".

Angående vilka maps som ska spelas så känns det väldigt svårt att bedöma med tanke på att North är relativt nykomponerade.

Vega vill inte spela Nuke eller Cobblestone medans detta är maps som North iaf spelat tidigare. Känslan är att Vega bannar Cobblestone men jag är inte så säker på att North vågar plocka krångliga Nuke med sina nya spelare.

North vill inte spela Cache och kommer nästan helt säkert banna den.

Vega är bra på alla maps utom Nuke och Cobblestone som man sällan spelar så frågan är om North chansar med att välja kartan som Vega inte bannar eller om North tar ett mer säkert kort som alla spelare är bekväma på såsom Overpass eller Inferno.

Hur som helst så kommer Vega enligt mig vara klar favorit på 2 kartor. Med lite tur på alla 3 och blir det Nuke så känns det som att det kan gå precis hur som helst på den.

När lagen möttes i Majorn så var oddsen jämnare än vad som är idag och eftersom Vega då vann så förstår jag inte varför man är underdog idag.

North kommer in med en hel del osäkerhet med nya spelare i laget vilket gör att man aldrig ska vara så här stor favorit.

Jag bedömer matchen som väldigt jämn men kanske liten fördel Vega eftersom dom är samma lag som skrällt mot topplag tidigare och således är det stort stort värde på underdogen här.

Vega kommer såklart inte vinna matchen 98% av gångerna men betydligt oftare än oddsen indikerar så värdet är i mina ögon riktigt högt men sen ska ju matchen spelas också och det är inte alla gånger det "studsar rätt" även om värdet finns där!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

Vega Squadron – North

  • Datum:
    08 feb 2018
    21:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td