Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Pajas Face – Övriga

Jägersro lopp 8:

Här väljer vi att spela 8 Pajas Face som har en passande uppgift framför sig och står på tur för en seger. Han är härdad mot tufft motstånd och gjort det bra mest varje gång på slutet utan att få vinna. Senast höll han bra som fyra mot tuffare hästar och formen lär fortsatt vara på topp. Enklare emot än på länge och laddar Christoffer Eriksson från start missar man knappast ledningen. Han trivs bra på Jägersro och har tagit 5 av sina 8 segrar här. Spets på Jägers är ett stort plus och mot detta gäng borde han ha toppchans att spåra detta runt om! Racebet erbjuder i skrivande stund fina 3.60 vilket känns mycket bra. Det kommer bli mycket surr på honom under kvällen och oddset kommer att sjunka. Vi är helt inne på att han vinner detta och kliver in med 6 units till 3.60 samt spikar på V64!
Trav

Pajas Face – Övriga

 • Postad:
  13 feb 2018
  16:04
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 3,60
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  13 feb 2018
  20:56
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2018-02-13 21:03

Chanslös på spets och duktigt avhängd från rygg ledaren. Minus 6 Units.
Dock ett bra spel på förhand till 3,60 då ATG endast betalade 2,27. Men tyvärr ger inte det så mycket klirr i kassan... Nej, usel favorit och denna gång var det verkligen ingen toppchans! ;-) På det igen bara LuckySam!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här