Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: NiP – Fnatic

Spel Nr1+2:

Map 1, Cobblestone = NiP vinner vs. fnatic @ 2.26 (betsson) ... Insats: 8 Units

Map 2, Inferno = NiP vinner vs. fnatic @ 2.01 (betsson) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Pro League säsong 7 har kickat igång denna veckan och idag är det dags för svensk derby mellan våra två storlag fnatic och NiP som båda innehåller endast svenskar i laget.

fnatic har redan inlett pro league med dubbla matcher både tisdag och onsdag där det blivit 4 förluster och 0 segrar. Igår spelade man riktigt klent när man inte kunde rå på Hellraisers som är ett lag ganska långt ifrån toppen.

NiP har ännu inte hunnit spela i pro league men man var ju med i cs_summit2 som var i helgen och där man förlorar 1-2 mot Heroic och även 1-2 mot slutsegrarna Liquid.

NiP har nyligen gjort en förändring som har fått hela CS Sverige att drömma om en ny storhetstid när man valde att kicka sin sämsta spelare "Xizt" och plocka in "dennis" som är flerfaldig majorvinnare sedan tidigare i just fnatic under deras storhetstid. "dennis" är en långt mycket bättre spelare än "Xizt" vilket gör att jag tror NiP kommer bli mycket bättre framöver.

Jag kan inte alls förstå varför vi får högre odds på NiP i första matchen som är på Cobblestone. fnatic brukar banna Cobblestone tidigt i sina matcher medans NiP gillar att spela Cobble.

Andra mapen Inferno är mer jämn men jag håller NiP som det starkare laget overall och spelar där också.

fnatic är i riktigt usel form medans jag tror att NiP kommer få en rejäl boost av att "dennis" nu är med i laget och höjer kvaliteten rejält. Således ska NiP vara favorit i mina ögon och oddsen på framförallt första matchen är riktigt bra!

BOL!


Spela på Betsson och få Se bonus här
E-Sports

NiP – Fnatic

  • Datum:
    15 feb 2018
    17:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td