Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: SL I-League – First round

Spel Nr1:

Cloud9 vinner vs. Heroic @ 1.22
SK - MVP = UNDER 2.5 maps @ 1.30
FaZe - TyLoo = UNDER 2.5 maps @ 1.30
G2 vinner vs. Renegades @ 1.22

Totalt odds: 2.52 @ betway (betsson har 2.50 i odds på samma spel)


Motivering:

Imorgon drar nästa storturnering i CS:GO igång vilket kommer bli en lång turnering med väldigt många högkvalitativa matcher. Det roliga är att samtliga "gruppspelsmatcher" kommer spelas i bästa av 3 kartor istället för det normala bäst av 1 vilket gör att varje match blir minst dubbelt så lång som normalt.

Första rundans seedning och lottning har gjort det som så att turneringens 4 favoriter enligt oddsen och även top4 på världsrankingen ställs mot turneringens 4 sämsta lag enligt oddsen och det är väl lätt att hålla med om dessa oddsen då det är klara kvalitetsskillnader mellan lagen.

En del bolag har konstigt nog högre odds på Under 2.5 maps på stortfavoriterna SK och FaZe kontra vad som har på -1.5 maps på samma lag. -1.5 spelet kan ju endast sitta om det laget vinner med 2-0 i bäst av 3. Under 2.5 maps har ju faktiskt ett utfall till som blir korrekt då underdogen kan vinna med 2-0 också även om det såklart är otroligt.

Det är ungefär som att Barcelona i fotboll har 1.20 i odds på -1.5 mål i en match och så får man 1.30 i odds på över 1.5 mål i matchen. För att -1.5 spelet ska sitta så måste ju även det andra gå in också.

Skriver endast väldigt kort om matcherna då det annars blir för mycket.

Regerande majorvinnarna Cloud9 spelar lysande efter att man gjorde om i laget under slutdelen av 2017 och man ska absolut ses som en av favoriterna i denna turneringen. Heroic gjorde nyss om i laget och jag tror knappast det blir bättre med klena Rubino så jag tror inte man kan skrälla mot glödheta Cloud9 här.

SK är fortsatt ett av världens absolut bästa lag och mot Koreanerna i MVP ska man knappast ha några större problem att vinna enkelt. 2-0 är väldigt troligt och Under 2.5 maps ger högre odds vilket såklart är felaktigt.

Samma läge mellan världsettan FaZe och asiatiska TyLoo där skillnaden mellan lagen är enorm. Lagen möttes i slutet av 2017 och FaZe vann den matchen enkelt med 2-0.

Både MVP och TyLoo är egentligen för dåliga för att vara med på den här nivån men eftersom man vill ha lag från alla världsdelar som deltar för att nå ut till mer publik så har Asien ibland platser till storturneringarna trots att lagen från den regionen inte håller i närheten av samma kvalitet. Nu ska dessa klena lagen upp mot världens 2 bästa lag och det bör bli enkla vinster för topplagen.

G2 har hög kapacitet vilket dom visat många gånger och mot ett Renegades som nyligen tappade sin bästa spelare "NAF" till Liquid så bör det bli en klar seger för det franska laget.


BOL!
E-Sports

SL I-League – First round

  • Datum:
    17 feb 2018
    09:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td