Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: SL I-League – Team H2H

Spel Nr1:

TyLoo spelar fler kartor än MVP i turneringen @ 1.83 (bet365) ... Insats: 9 Units


Motivering:

Både TyLoo och MVP kommer med största sannolikhet åka ut ur gruppspelet eftersom man är långt sämre än sina konkurrenter i denna turneringen vilket det brukar vara med lagen från Asien.

Jag tycker dock det är helt felaktigt att lagen bedöms som jämbördiga eftersom så är inte fallet på långa vägar.

För det första så är TyLoo rankade Nr30 i världen mot Nr46 för MVP vilket är en ganska stor skillnad. Resterande 14 lag i turneringen är alla rankade mellan 1-19 men sedan är det alltså 16 platsers skillnad mellan dom två sämsta lagen i turneringen.

TyLoo har också enorm fördel H2H mellan dessa lagen då man på dom senaste 14 matcherna vunnit 13. Lagen har också mötts flitigt på slutet. I kvalet till just denna turneringen vann TyLoo 2 raka matcher med 2-0 mot MVP. När man möttes för en månad sen så vann TyLoo återigen enkelt.

Således så har TyLoo klart visat att man håller en högre nivå än MVP normalt sett. Så om lagen mötts bör TyLoo vara klar favorit.

Detta spelet bygger ju dock mer på hur lagen lyckas prestera som underdogs vilket man kommer vara i alla matcher mot dom resterande 14 lagen i turneringen.

Men eftersom TyLoo tydligt visat att man har en högre nivå än MVP så anser jag att det är betydligt högre chans att dom vinner någon karta som underdog än att MVP gör det.

Skulle lagen sedan mötas så är det ju stor chans att TyLoo avgör spelet i den matchen.

Bolagens okunskap gör att dessa lagen värderas ungefär lika i denna H2H vilket är totalt felaktigt. TyLoo är ett klart mycket bättre lag än MVP vilket gör att dom ska vara favorit i denna H2H!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

SL I-League – Team H2H

  • Datum:
    17 feb 2018
    10:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td