Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Walther på G – Övriga

Mantorp lopp 9:

Här väljer vi att spela 1 Walther på G. som borde ha toppchans att leda detta från start till mål. Han har hållit upp innerspåret tidigare och det med Dick S Jansson i sulkyn. Jorma upp denna gång vilket borde ge ytterligare en dimension från start. Hästen har visat prov på bra kunnande och har gjort sinna bästa lopp när han varit med i den främre träffen. Jorma har kört hästen en gång tidigare och då vann han enkelt via 1.16,0 sista 800 från ledningen. Han är obesegrad med kusken och har 2 av 2 från ledningen. Vi tycker förutsättningarna ser mycket passande ut och väljer att kliva in med 5 units till 4ggr pengarna. Hela vägen Jorma!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Trav

Walther på G – Övriga

  • Datum:
    19 feb 2018
    21:13
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2018-02-20 19:03

Visst blev det spets men inte ens Jorma kunde hålla konkurrenterna stången över upploppet utan hästen räckte helt enkelt inte till. Minus 5 Units...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td